29 Haziran 2013 Cumartesi

WELLA PRO SERIES FRIZZ CONTROL LEAVE-IN CREAM REVIEW


Herkese merhaba!
Bugunun yazisi Wella Pro Series serisinden elektriklenmeyi onleyici puruzsuzlestirici leave-in durulanmayan bakim kremi.

Wella'nin Pro Series urunlerini basarili buldugumu soyleyebilirim.Bu urunun oncelikle kokusu bir harika!Benim icin sac urunlerinde koku cok onemli oldugundan oncelikle bu detaya deginmek istedim.Oldukca yogun bir kokuya sahip olmasina ragmen insanin icine acan cok guzel sekerli bir kokuya sahip ve ayni zamanda saclarda kalici.

Urun saclari aninda puruzsuzlestirmeyi ve elektriklenmeyi onlemeyi vaat ediyor ve bunu basariyor da!Banyodan sonra havluyla islakligi alinmis sac uclarima ve sac boyuma bir avuc kadar uyguluyorum ve saclarimi kurumaya birakiyorum.Benim sac uclarim asiri kirik oldugu icin (kestirmemekte direniyorum) biraz fazla uyguluyorum ancak buna ragmen saclarimda agirlasma ya da yaglanma yapmadi aksine guzel bir yumusaklik ve parlaklik verdi, muhtesem kokusu da cabasi! Benim icin bu tip durulanmayan sac bakim urunlerinde en onemli sey, saclari kuruttuktan sonra yaglanma ya da agirlasma yapmamasidir ve bu kremde de boyle bir sorun yasamadim.Ayrica saci sekillendirmede de bir nebze de olsa katki sagladigini dusunuyorum.

Urunun sac uclarini onarmak gibi bir ozelligi yok zaten boyle bir iddiasi da yok, elektriklenmeyi guzelce onleyip daha saglikli ve puruzsuz bir gorunum veriyor ancak elbette bu kalici olmuyor, o yuzden her banyodan sonra uygulamak gerekli.Benim icin gunu kurtaracak cinsten olan bu kremi guzel kokusu ve mucize bir etki yapmasa da saclarimdaki kirikli gorunumu azaltmasi ve elektriklenmeyi onlemesiyle bir daha almayi dusunebilirim.Ayrica bir diger artisi da saclara ekstra bir yumusaklik vermesi.
Sakinanlar icin paraben icermiyor.
Ustelik fiyati da cok uygun, 10-15 tl civari diye hatirliyorum.

Tekrar hatirlamakta yarar var ki bu urun kesinlikle bir onarim saglamiyor, yani sadece gunu kurtaracak turden bir durulanmayan ve uygun fiyatli bir sac bakim kremi arayisindaysaniz tavsiye ederim. :)

Sevgiler <3

28 Haziran 2013 Cuma

EKLIPS BEAUTY BLENDER REVIEW (MAKEUP SPONGE)



Herkese merhaba!
Ne zamandir Beauty Blender almak istiyordum ancak cok pahali olmalari ve ulkemizde ancak online siparisle ulasabilmemiz nedeniyle hep erteleyip almaktan vazgectim.Iyi ki de almamisim diyorum cunku Gratislerde satilan Eklips Beauty Blender beni fazlasiyla tatmin etti.

Ilk olarak fiyati cok uygun, 5tl.Bunu almamda Gossmakeupartist'in asagiya ekledigim 2 videosu da etkili oldu.Sunger oldukca yumusak ve kolay uygulama sagliyor.Birkac saniye suda tutup iyi sistikten sonra suyunu sikip makyajimi uygulamaya geciyorum.Ilk olarak fondotenimi elimin uzerine alip ardindan sungerin alt kismiyla fondoteni tampon hareketlerle yuzume uyguluyorum.Real Techniques Expert Face Brush'a gore bile daha homojen bir gorunum elde ediyorum.Ardindan uc kismiyla burun kenarlarim gibi bolgelere fondoteni dagitiyorum.Goz alti kapaticisini uygulamada da iyi is cikariyor.Benim bu sungerle bir diger favori uygulamam ise krem allik!Alt kismiyla krem alliga dokundurup yanaklarima pit pit yaparak uyguluyorum.Hem bu sayede alliginiz kirlenmemis oluyor (fircalarin kil birakmasi maglum).

Orjinal Beauty Blenderlar kadar kaliteli degildir belki de ancak Eklips sunger benim beklentilerimi fazlasiyla karsiladi diyebilirim.Buarada orjinal Beauty Blender'i benim hic inceleme sansim olmadi o yuzden kiyaslama yapamiyorum, hani belki aralarinda cok bariz bir kalite farki da olabilir bilemeyecegim.:) Ben ikinciyi alarak yedekledim bile, birini fondoten digerini ise krem allik icin kullanmayi dusunuyorum.Buarada yikama esnasinda biraz nazik olmaniz gerekiyor, ozellikle tirnaklarla sikmaktan kacinin derim cunku cok kolay yirtilabiliyor malesef.Orjinal Beauty Blenderlari cok pahali buluyor ya da ulasamiyorsaniz; bu urunu uygun fiyatli ve iyi is cikarmasiyla tavsiye ederim. :)

Son olarak benim bu Beauty Blender'i almamda etkili olan cok cok severek takip ettigim Youtube gurusu Gossmakeupartist'in asagiya ekledigim 2  videosunu izleyin derim. :)






Sevgiler <3


26 Haziran 2013 Çarşamba

L'OCCITANE MEYVELI LEZZETLER EL KREMI



Herkese merhaba!
L'occitane el kremleriyle epey unlu.Ben de gul kokulu ve meyveli lezzetler olmak uzere iki cesidini almistim.Meyveli lezzetler'in kokusuna tek kelimeyle bayildim!Boyle mandalina, limonsu bir kokusu var; inanilmaz ferah ve istah acici!Bu kremi surdugum zaman herkes kokusuna bayilip ne oldugunu soruyor. :) 

Yapisi shea el kremi kadar yogun degil dolayisiyla cok yogun nemlendirme saglamiyor ancak yine de ellerimi uzun sureli yumusatiyor ve cabuk emiliyor, hem kokusu hem de yapisiyla tam yaz mevsimine uygun oldugunu dusunuyorum.L'occitane magazasina ugrarsaniz mutlaka kokusuna bakin derim. :)

L'occitane el kremlerini (30ml) 21 liraya alabilirsiniz.

Sevgiler <3



25 Haziran 2013 Salı

ECOTOOLS AIRBRUSH CONCEALER BRUSH REVIEW


[scroll for English]

Herkese merhaba!
Bugun sizlere cok sevdigim bir fircayi tanitmak istedim.Ecotools Airbrush Concealer fircasini cok begenince hazir suaralar Gratis'te Ecotools fircalarda %20 indirim varken bir tane daha aldim.




Firca diger Ecotools fircalarina gore en kaliteli ve kullanisli fircasi bence.Killari yumusacik, kokmuyor ve yikayinca bile hic dokulme yapmadi.



Kapaticiyi gercekten cok dogal bir sekilde uygulamanizi sagliyor.Konik/silindirik bicimde olmasindan dolayi kapaticidan baska, far icin karistirma fircasi ya da tum goz kapagina fari yaymak icin de kullanabilirsiniz, hatta ben bu cok yonlu islevinden dolayi iki tane aldim diyebilirim. :)

Fiyati 10 tl.Hem cok ucuz hem de gercekten kaliteli ve cok yonlu bir firca, henuz almadiysaniz mutlaka bir tane edinin derim.Ecotools fircalari Watsons, Gratis ve Rossmanlarda bulabilirsiniz.

Sevgiler! <3

Hi everyone!
Today I'm going to show you an excellent Concealer brush.Ecotools Airbrush Concealer Brush is a cylindrical/conical brush, non-scent and super soft.The conical shape gives you  airbrushed finish.I bought two, because you can also use it for blending or apply eyeshadow on lids.I didn't notice any shedding when washing.It is also very cheap.Overall I highly recommend this brush for multi-use.Great value! :) 






24 Haziran 2013 Pazartesi

NELER ALDIM? | HUGE BEAUTY HAUL! (Sephora, MAC, Watsons, Gratis..)

Herkese merhaba!
Bir onceki postta eczane alisverisimi yazmistim.Simdi diger magazalardan yaptigim alisverislerimi paylasmak istiyorum.Bunlar elbette ki bir anda degil 1-2 aylik alisverislerimin toplami, o yuzden ilk bakildiginda goze fazla gibi gorunse de birike birike bu kadar cogaldilar :) 

Ilk olarak MAC alisverisim:


-MAC 217 Brush
-MAC Mineralize Mouisture Foundation
-MAC Strobe Cream
-MAC Prep + Prime Highlighter
-MAC Prolongwear Paint Pot 'Let Me Pop'
-MAC Paint Pot 'Bare Study'
-MAC Lipsticks; Creme Cup, Shy Girl, Costa Chic.



Sephora'dan aldiklarim;

-Benefit The Bronze of Champions Kit 
-Benefit Bella Bamba Lip Gloss
-Make Up Forever Aqua Cream Eyeshadows in 13, 17.
 -Makeup Forever Aqua Eyes Eye Pencils in 12L, 23L.
-Nars Larger Then Life Gloss in Como
-Nars Lip Gloss in Angelika



Gecen gun aldiklarim; MAC Chatterbox Lipstick ve Satin Taupe, Nars'in Summer koleksiyonu Sephoralara gelmis, hemen Barrow Street kalemi aldim.



Sephora'da verilern ufak hediyeler ve arkadasima Duty Free'den aldirdigim Clarins Lip Perfector.



The Body Shop alisverisim.Bunlarin yaninda ayak torpucu, tarak, fon fircasi, sunger, lif, pamuk, makyaj temizleme cubuklari, sac banti gibi ihtiyac olarak alinmis seyler de var, Body Shop'un ozellikle aksesuarlarini kaliteli buluyorum.


Gratis'ten aldiklarim, The Balm far bazini cok sevdim, yazisi yakinda gelecek, Eco Tools kapatici fircasini ve Eklips sungeri ikinciye alisim :) Onun disinda The Balm Eyeliner, Loreal Caresse Stainler Romy ve Marilyn, Maybelline rujlar ise Coral Tonik ve Pink Punch.



Maybelline yeni ojeler ve Watsonslara gelen yeni Rimmel Scandal Eyes kalem farlar, yapilari inanilmaz kremsi ve kalici!



Denemek icin aldigim Aussie sampuan ve sac kremi, gercekten cok guzel kokuyorlar.



Ve son olarak Dogubank'ta buldugum bir yerden aldiklarim.Garnier sampuan, Alba Botanica kirazli lip balm ve Papaya Enzyme yuz maskesi, Avalon Organics vanilyali lip balm, Mitchum Deodrant.

EDIT:Golden Rose ojeleri eklemeyi unutmusum, bu ojeler blogger arkadaslarima tanitim amacli gonderildi zannediyorum, gercekten gorur gormez renklerine duruslarina bayildim ve magazada bulunca da hemen bu renkleri kaptim :)

Benim son zamanlarda aldiklarim bunlardan ibaretti, yazisina oncelik vermemi istediginiz bir urun/urunler varsa yorum kutucugunda belirtmeniz yeterli, artik hep buralardayim. :)

Sevgiler <3

23 Haziran 2013 Pazar

ECZANE ALISVERISIM! | PHARMACY HAUL!


Herkese merhaba!
Uzun zamandir bloga yazamadim, gerek ulkemizdeki tatsiz durum gerek finallerim blogla ilgilenmeme engel oldu.Bu surede de alisveristen uzak kalmadim, parca parca yaptigim alisverisleri fotograflayip sizlerle paylasacagim.Ilk olarak eczane alisverisimden baslayalim :)

-Avene Thermale Spring Water (mini boy ve buyuk boyu, buyuk boyun kapagini kaybetmistim, fotografi cektikten sonra buldum)

-Avene Cicalfate Repair Cream 

-Avene Triacneal 

Avene Soothing Serum (fotoda bulunmuyor)

-Bioderma Sensibio H2O (iki al bir ode kampanyasi devam ediyor, ben birini kullanmaya basladigim icin fotoda yok :)

-Neostrata Pigment Lightening Gel

Eczane alisverisim boyleydi, eger oncelikle yorumlarimi paylasmami istediginiz bir urun varsa belirtmeniz yeterli :)

Yarin diger kozmetik alisverislerime yer verecegim, takipte kalin! :)
Sevgiler!

Instagram: @ makeupaddictsbookblog
twitter: @muabookblog
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages