26 Ocak 2014 Pazar

LUSH SANTA'S LIP SCRUB & MAGIC WAND REVIEW




Herkese merhaba!
Lush Holiday koleksiyonundan tam ismi Magic Wand Reusable Bubble Bar olan banyo kopugu ve Santa's Lip Scrub aldim.Banyo kopugunun yildiz seklinde sihirli degnegi andirmasi ve lip scrub'in uzerindeki kalpcikler beni baya cezbetti. :) Banyo kopugunun ise tekrar kullanilabilme ozelligi var, banyo suyuna daldirildiktan sonra tekrar muhafaza edip birkac sefer daha kullanilabiliyormus.Acikcasi daha hic kullanmadim ve uzun sure de kiyamayacagim gibi gorunuyor. :) Kokusu Snow Fairy dus jeli ile ayni.

Lip Scrub ise kola aromasina sahip.Performans olarak Bubblegum ile ayni.(Buarada blogumda Bubble Scrub yazimi da bulabilirsiniz.)Ancak elbette ki uzerindeki kalpcikler sayesinde urun cok cok sirin bir gorunume sahip.Malesef kalpler sadece uzerine mevcut, yani kullandikca yok oluyorlar.Buarada bugun Istanbul asiri sisli oldugu icin yapay isik kullanmak zorunda kaldim, bu sebeple fotograflarin kalitesi pek iyi degil malesef.

Lip Scrublar benim icin her daim bittikce alacagim urunlerden.Ancak buna para vermek istemiyorsaniz evde seker ve herhangi bir dogal yag ile kendiniz de yapabilirsiniz, tadi ve rengi haricinde ayni sey oluyor neredeyse.Bunun da yapilisini DIY olarak ayri bir post konusu yapacagim.Her iki urun de limited edition malesef, suanda Lush magazalarinda halen var mi bilemiyorum.Ben bunlari 1 ay once almistim sanirim, bulabildigime de epey sevindim cunku alamazsam icimde kalirdi acikcasi. :)

Sizlerin favori Lush urunleriniz neler? Yorumlarinizda belirtirseniz cok sevinirim. :) Bir zamanlar bu markaya epey kafayi takmistim, suaralar yine Lush urunleri ile ilgileniyorum, ozellikle diger banyo kopuklerini merak ediyorum.Onceden Comforter banyo kopugunu kullandim, fena degildi bakalim Magic Wand'i nasil bulacagim :) 

Sevgiler <3

Instagram: @ abeautyblogg
Twitter: @muabookblog

25 Ocak 2014 Cumartesi

JOSIE MARAN COCONUT WATERCOLOR CHEEK GELEE BLUSH 'POPPY PARADISE'




Herkese merhaba!
Bu akşam sizlerle tam anlamıyla aşık olduğum bir ürünü paylaşacağım.Josie Maran markası malesef ülkemizde yok, bu sebeple Amerika'dan 3 ürününü denemek için arkadaşımdan getirmesini istedim.Josie Maran diyince, akla ilk olarak bu markanın %100 saf ve USDA sertifikalı argan yağları geliyor.Ancak benim halihazırda iki adet John Masters argan yağım olduğu için diğer ürünlere yöneldim ve Argan Balm, Apricot & Vanilla Hand Cream ve bu yazımda fikirlerimi paylaşacağım ürün olan Coconut Watercolor  Cheek Gelee allıklarından Poppy Paradise rengini almış oldum.Diğer iki ürün hakkımdaki yorumlarıma da en kısa zamanda blogumda yer 
vereceğim.Aslında neden uc ürünüyle yetindim diye kendime kızıyorum çünkü Josie Maran ürünleri gerçekten nefis!Marka, argan yağı üzerine kurulduğu için ürünlerin hepsi argan yağı içeriyor ve içerikleri temiz.Bir de dış görünüş meselesi var tabi ki.Ürünlerin güzelliğinin yanısıra ambalajları da benim kalbimi fethetti.Kısacası bu marka benden tam puan aldı.Bian önce Türkiye'de de satışa sunulmasını diliyorum ve ürünle ilgili yorumlarıma geçiyorum.

Oncelikle fotograflar;



swatch: yogun uygulanmis hali - dagitilmis hali

Öncelikle belirtmek isterim ki ben krem allık sevmeyen daha doğrusu kullanamayan bir insanım.Uygulaması pratik gelmediği gibi çoğu yüzümde pudralaştığı için genelde tercihim powder 
yapıda olanlardan yanadır.Ta ki bu ürünle tanışana dek! Josie Maran Coconut Watercolor Cheek Gelee allıklar %50 oranında hindistancevizi suyundan oluşuyor, zaten içerik listesinde de 2.sırada coconut juice geliyor.Ayrıca bu markanın her ürününde olduğu gibi bu da argan yağı içeriyor.Herhangi bir kokuya sahip değil.Yapısı jelimsi ancak kesinlikle en ufak bir yapışkanlık hissi yok.Dokusu kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar yumuşak ve ince, bu sebeple ilk bakışta renk cok korkutucu gibi görünse de yanaklarımda ortaya çıkan sonuc son derece doğal, sağlıklı bir görünüm oldu.Yapisi ince olmasina ragmen kabindaki rengini kolayca elde ediyorum.Nemlendirme özelliği olduğu için gözeneklerimi vurgulamadı.Swatchtan anlaşılıyor mu bilmiyorum ama cilde glowy görünüm veriyor.Benim seçtiğim Poppy Paradise rengi canlı bir pembe.Yanaklari cok saglikli gosteriyor.Buarada ürünün ambalajının tatlılığına da değinmeden geçemeyeceğim. :) Uygulaması çok basit ve hemen sabitleniyor, ben kalıcılığına da hayran kaldım, akşam cildimde ilk sürdüğüm haliyle duruyordu.Buarada ben uygularken fırça değil parmaklarımı kullanıyorum, böylece daha pratik oluyor; zaten dokusuna hayran kaldığım için hep dokunasım geliyor :)
Ürün hakkında söyleyebileceğim olumsuz bir özellik arıyorum ama bulamıyorum.Uzun sure bu allığı  kullanacağım gibi görünüyor. :)

-Instagram-


Kendimi tutamayıp ileride birkaç renginden daha alabilirim belki ;)

Yarının yazısı: Lush Santa's Lip Scrub

Sevgiler <3


Twitter: @muabookblog
Instagram: @ abeautyblogg 











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages