19 Nisan 2012 Perşembe

Merhaba Postu ve Mac Watch Me Simmer Ruj



Merhabalar :) 


Ilk postum herkesin dikkatini cekecek bir urun oldugu icin ruj olsun istedim :) Hem yakinda gelecek olan Reel Sexy koleksiyonunda tekrar piyasaya surulecek olmasi hem de mercan rengiyle tam bir baharlik ruj oldugu icin MAC'in Watch Me Simmer rujunu sectim.




Bu ruj oldukca guzel bir mercan pembesi.Coral bir renkten cok pembeye donuk.Costa Chic gibi tam anlamiyla bir coral renk degil.Yapisi Amplified, Mac'in bu yapidaki rujlarini seviyorum dudagi kurutmuyorlar ama tam krem yapida da degiller,rujun icinde en ufak bir isilti ya da sim yok ama dedigim gibi mat durmuyor :) Oldukca kalici bir yapiya sahip ve rengini hemen veriyor ben ilk basta parmaklarimla uyguluyordum ama sonradan alistim direk suruyorum :) Ustte gordugunuz resim aksam gunesinde cekildi.


Bu resim ise yapay isiklandirmayla cekildi, burada oldugundan daha corala donuk bir renk gibi cikmis fakat ustteki resim asil rengi daha iyi ifade ediyor.


Bu da kucuk bir swatch :) 
Ben shop mac cook mac koleksiyonundan almistim limited big urundu ama reel sexy koleksiyonuyla bir daha gelecek, kacirmayin derim :) fiyati ise 45 lira.

yayinlayan: prudence


4 yorum:

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

en sevdiğim rujlarımdan biriiiiiiii :) güle güle kullan cnm :)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkurler canim, cok guzel bir renk gercekten :)

Selen dedi ki...

blogun hayırlı olsun :) renk gerçekten çok güzel resimlerde turuncu çıksada swatch da baya bi pembe görünüyo dudaktaki duruşunuda merak ediyorum :)

Z. Aysegul dedi ki...

Evet resimlerde tam yansitamadim dudakta da swatchdaki gibi ayni sekilde pembe duruyor :) temptaliada dudak reviewi olmali canim :)
Tesekkur ederim :*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages