21 Şubat 2013 Perşembe

Chanel Joues Contraste Rouge Blush Review & Swatches

{scroll for English}

Herkese merhabalar!

Chanel'in Byzance koleksiyonunda cikardigi 'Rouge' alligi bugun sizlerle paylasmak istiyorum.Bu alligi cok uzun zaman aradim ve sonunda buldum!Limited Edition yani sinirli uretim olan bu alligi Ebay gibi online satis sitelerinden hala bulabilirsiniz.


Bu allik da diger tum Chanel alliklar gibi kadife kesesiyle beraber geliyor.



Zaten bir allik canavari olarak sanirim Chanel alliklara karsi ayrica bir zaafim var.Ambalaji, mis gibi gul kokusuyla beni benden aliyor!


Rouge Blush, cogu kadinin kesinlikle surmeye cesaret edemedigi bir tonda, kipkirmizi renkte! Pigmentasyonu olaganustu, hatta sahip oldugum en pigmentli allik bu diyebilirim.Ve elbetteki inanilmaz kalici.Isiltili bir urun, ancak glitter degil mikro simler iceriyor ki bu yonuyle de tam benlik, surdugunuzde cildiniz aydinlaniyor.

Bu koleksiyon ilk lanse edildiginde Rouge alligi gorur gormez mutlaka koleksiyonumda olmali dedim.Esi benzeri bulunmayan bir urun benim icin.Disaridan korkutucu gibi gorunse de aslinda oldukca sicak tonlu saf bir kirmizi rengi..Nars Exhibit-A ile karsilastirmam gerekirse; Exhibit-A daha mavi alt tonlu ve soguk durusluyken Rouge her ten rengine yakisabilecek sicak bir renk.




Olaganustu pigmentasyona sahip oldugu icin ben kendi fircasiyla degil, stippling fircamla uyguluyorum.Kesinlikle hafif bir uygulamayla surmeniz gerekli ve dikkat istiyor; bu yuzden ilk once kucuk bir bolgeye cok az surup ardindan dagitmanizi oneririm.Dagitinca o yogun urkutucu renk kendini tatli ve saglikli duran sanki kendiliginden kizarmis yanaklara birakiyor.Yuze glowy bir efekt verdigini soylemeden gecemeyecegim.




Parmagimdaki swatch, sadece bir kez degdirilmis hali, ne kadar pigmentli oldugunu gorebiliyorsunuz.



Ve son olarak hafifce uygulanip fircayla dagitilmis hali.

Sonuc olarak Chanel yine yapmis yapacagini diyorum :) Bu alligi kullanmaya kiyamiyorum, kendisi zaten pek gunluk olarak kullanilabilecek bir allik degil, ozel gunlerime sakliyorum ;)

Hi Guys!

I'm a fan of Chanel brand which has amazing makeup products.I'm going to show you Rouge Blush from Byzance Collection.
It is a extremely pigmented strawberry-red colour with micro shimmers.I love this blush for the pigmentation and uniqueness.This blush comes with velvet sheat like all chanel products.

It has a very fresh and natural finish on pale skin and also I noticed that it also goes well with warm skin tones.This is a quite unique product because chanel doesn't always launch red blushes.

Pigmentation is amazing thus, a little bit goes a long way.It has a rosy scent.

As I mentioned, this is an extremely vibrant red, so you should have light-hand while applying the blush.I prefer using a stippling brush to apply lightly (e.g MAC 187 Brush).Once, you should apply small area on your cheecks and blend it out.I don't use the brush that comes with the product because too small for me.

Although this is not a every day product for me, I'm so glad to buy this.

Overall, I highly recommend Rouge Blush.If you obsessed with Chanel blushes, you should own this unique colour.Rouge is a Limited Edition product, therefore you can order on online.


8 yorum:

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Güzel bir rengi var, cok az miktar kullanmasi gerektigi icin de uzun süre dayanir :-) Güle güle kullan!

Z. Aysegul dedi ki...

Cok tesekkur ederim :-)

Yelda dedi ki...

Rengi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan canım:)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkurler canim :)

Unknown dedi ki...

Z.Ayşegul,

Tanıtım yazısı için teşekkür ederim bir Chanel aşığı olarak gözlerim parladı!Şık,elegan bir renk güzel günlerde kulllan=)H.N'dan mı aldın?

CHACE

Z. Aysegul dedi ki...

Rica ederim Chace'cim, istegin uzerine oncelik verip alligi yazmak istedim :)
Tesekkur ederim, hayir canim bir arkadasima getirtmistim ;)

Unknown dedi ki...

Z.Ayşegül,

Çok zarifsin Ayşegül'cüm teşekkürler=)

CHACE

Z. Aysegul dedi ki...

Rica ederim Chace'cim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages