9 Şubat 2013 Cumartesi

Kiehl's Supremely Gentle Eye Makeup Remover

Herkese merhaba :)
Bugun aydinlik havayi gorunce kahvaltidan once hemen fotograflarimi cektim ve yazimi hazirlamaya koyuldum.

Hatirlarsiniz ki Kiehl's'in yilbasina ozel deneme boylarindan olusan canta setini almistim.Cantada neler oldugunu gormek icin tik tik.


Normalde goz makyajimi Bioderma Sensibio H2O ile temizliyorum.Ancak MAC Fluidline gibi zor temizlenen urunler kullandigim zaman -ki genellikle her gun Fluidline'i kullaniyorum- H2O yetersiz geliyor,  makyaji cikarana kadar goz kenarlarim ovalamaktan kipkirmizi oluyordu.

Hem hassas gozlerimi tahris etmeyecek hem yagli olmayan hem de nazikce ve kolayca cikarabilecek goz makyaji temizleyicisine ihtiyacim vardi.Aradigimi buldum saniyorum :))

Kiehl's Supremely Gentle Eye Makeup Remover adindan da anlasilacagi uzere ultra hassas ciltlere sahip olanlar icin.Benim guclu goz makyaji temizleyicilerinde en nefret ettigim sey yagli bir his birakmalaridir.Bu temizleyici krem formunda ve kesinlikle yagli bir his birakmiyor, uzerinde de non-greasy yaziyor; yapisi ince, sanki hafif bir goz kremi gibi.

Goz kenarlarimi kesinlikle kizartmadi ve gozlerimde sulanmaya neden olmadi.MAC Fluidline Gel Eyeliner benim sahip oldugum en zor temizlenen goz makyaji urunum.Elbetteki yagli olmadigi icin MAC eyeliner'i tek hamlede cikarmiyor, pamuga bir miktar alip hafif hareketlerle yumusakca uyguladigimda kolayca temizliyor.

Gozleri yagli degil nemli birakiyor.Oldukca ince bir formulu var, butoncuga sebep olmadi.Ayrica icinde cok guzel besleyici icerikler var, bu bilgileri de Kiehl'sin web sitesinden aktariyorum:

Kayısı Çekirdeği Yağı 
Kayısı Çekirdeği Yağı, kayısı çekirdeklerinden elde edilir, E Vitamini içeriği yüksektir. Ciltle son derece uyumlu olduğu bulunmuştur. Kayısı Çekirdeği Yağı, cildi nemlendirerek yumuşatmaya yardımcı olur. 

Beta Karoten Beta Karoten, havuç gibi birçok turuncu/kırmızı sebzede ağırlıklı olarak bulunan, doğal yollardan elde edilen bir antioksidandır. A Vitamini üretiminde kullanılır ve cilt bakımı ürünlerinde kullanıldığı zaman portakal rengi kazandırır. 

Salatalık Meyvesi Özü 
Salatalık Meyvesi Özü, cilde yarar sağlayan kullanımları açısından uzun süreden beri bilinmektedir. (Cleopatra, cildinin bakımında salatalık suyu kullanmıştır.) Salatalığın, cildi soğutarak tazelediği bilinmektedir ve nemi bağlayan, nem düzenleyici etkileri ve yumuşatıcı özellikleri ortaya konmuştur. Yağlı cilt, yorgun ve stresli cilt için bakım ürünü olarak kullanılır.

Kiehl's ayrica bu urunun kontakt lens kullananlar icinde uygun oldugunu soylemis.

Aslinda icerigi hem guzel hem kotu.Urun cilde yararli antioksidanlar icermesinin yani sira methylparaben ve propylparaben olmak uzere iki cesit paran turu ve bismuth iceriyor.


Ben pamuga bu kadar alip parmagimla yaydirip uyguluyorum ve sonrasinda yikiyorum.Aslinda yikamaniza gerek yok ama ben yine de rahat edemedigim icin nolursa olsun durularim :)

Urun paraben icermesine ragmen benim gozlerimi tahris etmedigi ve makyajimi guzelce cikardigi icin ayrica cilde yararli ozler icerdigi icin bitince tekrar alicam.

Bendeki yilbasi cantasindan cikmasina ragmen orjinal boyu.125 ml olmasina ragmen kucuk bir miktari yeterli oldugu icin uzun sure gidecektir.51 TL'ye Kiehls magazalarindan satin alabilirsiniz.

Kiehl's magazalarinin nerelerde oldugunu ogrenmek icin boyle buyurun.

Twitter adresim: twitter.com/muabookblog

Buarada Nevital isbirligiyle yapilan Denizdenerde'nin EOS Lip Balm cekilisini kazanan talihlilerden biri de ben olmusum, bu kazandigim ilk cekilis oldu, sabah bu guzel haberle uyanmak beni cok mutlu etti, cok tesekkur ediyorum kendilerine buradan :)) 

Mutlu Pazarlar :))



2 yorum:

DenizDeNerde dedi ki...

Gule gule kullan canim....:)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages