22 Şubat 2013 Cuma

L'occitane Shea Ultra Gentle Moisturizer Review


Herkese merhaba!
Bugun en cok sevdigim nemlendiricilerimden birini tanitmak istiyorum.
L'occitane cok sevdigim markalardan biri.Genellikle alisverislerimde verilen numunelerden memnun kaldigim icin bir cok denedigim urunun tam boyunu aldim.Iste Shea Ultra Gentle Mouisturizer da bunlardan birisi.

Hi guys!
I'm going to show you a moisturizer that I'm loving so much!
L'occitane is a French brand.Loccitane is producing products that contains natural essentials.This mouisturizer is from shea L'occitane's shea butter collection.I took samples this product and I fell in love with it, so I bought this full size.




Itiraf etmeliyim ki icinde 'shea butter' olan her seye karsi zaafim var.Gerek guzel nemlendirmesi gerek yenileyici ve besleyici ozelligiyle bu icerigin kuru cildime cok iyi geldigini dusunuyorum.L'occitane'in shea serisinden olan bu nemlendiricisi hassas-kuru ve normal ciltler icin uretilmis.Cildi nemlendirirken kizarikliklari yatistirmayi ve ayni zamanda besleme ve korumayi vaat ediyor.

L'occitane bu urun hakkinda soyle demis;

Bu nemlendirici krem normal, kuru hatta hassas ciltleri güçlendirmek ve korumak için geliştirildi. Tüm yıl boyunca kullanılabilir. İçeriğindeki Shea Yağı (%) konsantrasyonu sayesinde cildi beslemeye yardımcı olur ve daha esnek olmasını sağlar, ayrıca cildi yatıştırır ve kızarıklıkları azaltır.
Kullanım: normal, kuru ve hassas ciltler özellikle de hamilelere önerilir.


It is hypo-allergenic and fragrance-free too.This is also a perfect base for under makeup.I have normal to dry skin and it treated my dry patches and red areas.The ultra gentle formula soothes any reactions.It makes happen that every claims.The moisturizer sinks into the skin quickly and leaves a smooth finish.It revitalises my any dry areas while doesn't make oily my skin


Ben bu nemlendiricinin ambalajina hayran kaldim!Oldukca agir cam bir sisede bize sunuluyor.Tuvalet aynamin ustunde oldukca sik duruyor.Ayrica urunun pompali bir ambalaja sahip olmasi da benim icin ayrica bir avantaj oldu.

Urun %8 oraninda shea yagi iceriyor.Hassas ciltlere gore oldugu icin icinde parfum yok.Kullandigim en kokusuz bu diyebilirim.Ama yine de iceriginden dolayi hafif bir koku hissediyorsunuz.Ayrica elbetteki icinde paraben bulunmuyor.

Roaccutane kullandigim donemimde L'occitane'dan numuneleri verilmisti.Ve cildime hassasiyetten hicbir sey degdiremiyorken ve hicbir sey kizarikliklarima ve kuruluga iyi gelmiyorken bu urun adeta derdime deva oldu! Kesinlikle en en hassas ciltlilerin bile rahatlikla kullanabilecegini dusunuyorum.Yumusacik kadifemsi bir dokuya sahip.Yapisi yogun ancak cilde yayip yedirmesi cok cok kolay.Bu urunu aylardir yaz-kis kullaniyorum ve cildimi muhtesem nemlendirirken kesinlikle en ufak bir sivilce ya da butoncuk yapmadi.Ustelik kizarikliklarima ve hassasiyet sorunuma da cok iyi geldi.Yogun ve olaganustu nemlendirme ozelligine ragmen ciltte cabucak yayilip emiliyor ve harika bir sekilde geride yumusacik bir cilt birakiyor.

Cok sevdigim icin Roaccutane tedavimden sonra da kullanmaya devam ettim ve suan cildim eskisi kadar kuru olmamasina ragmen yaglandirmaya/parlamaya neden olmadi.Ben bu kremi icerigi tertemiz oldugu icin gece kremi olarak da kullaniyorum.Icindeki shea yaginin cildimi besledigini ve devamli kullanimda cildimi puruzsuzlestirdigini dusunuyorum.Ciltte hemen emildigi icin makyaj altina kullanmayi da seviyorum.

This moisturizer is formulated with %8 shea butter therefore you can notice how skin looks smooth and feels comfortable.The packaging is so gorgeous with heavy glass bottle. It also has a pump which makes apllying easily.The texture is very soft, not too heavy so it hasn't clogged my pores, though, I applied too much product.It also doesn't contain any kind of paraben.I'm so impressed with this product because the formula isn't oily, though, makes my skin hydrated well.And it doesn't make any blemishes or pimples.It has not any fragrance but you can feel unknown scent through natural ingredients.


Shea yagindan baska uzum cekirdegi yagi gibi besleyici ozler de iceriyor.

As you can see the photo above, it also contains grape seed oil which is a great skin nourishing extract.


.Baska baska urunler deniyor olsam da bu hayatimin sonuna kadar vazgecilmezim olacak :)

This will be my all time favourite in my life :)



Bu urunu kuru ve normal ciltlere gozum kapali tavsiye ediyorum.Karma ciltli olanlarin ise numune alip denemelerinde fayda var :)

Urun 50 ml.L'occitane magazalarindan 110 tl'ye satin alabilirsiniz.L'occitane, kart sahiplerine dogum gunu ayinizda 2 al 1 ode kampanyasi yapiyor, bu sekilde alirsaniz cok daha uygun olacaktir.

I recommend this product who has dry and normal skin but also combination skins may love this product after try the samples.You can purchase this product about 40$.

Overall, this product is the best moisturizer I have ever used!

Sevgiler :)

7 yorum:

Bengisu dedi ki...

Şişesi gerçekten çok şıkmış, ben de Kiehl's takıntımdan kurtulursam aylaaar sonraki doğumgünümde L'occitane kartımdan yararlanabilirim bunun için :)

Belki karma ciltlere gece kremi olarak uygundur, yoğun nemlendirme yapıyorsa. :)

makyajlı kareler dedi ki...

şişede ve pompalı olması güzelmiş. güle güle kullan canım.

Z. Aysegul dedi ki...

Evet ama onceden numune alip denemenizi oneririm :)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkur ederim canim :)

onorr dedi ki...

senin tavsiyenle numune deneyip ben de sevmiştim bunu biliyosun. Kış bitmek üzere olduğundan orijinal boyunu almadım, gelecek kış aklımda :)

Z. Aysegul dedi ki...

Evet canim, cok guzel bir nemlendirici gercekten :)

Yelda dedi ki...

Canım benim cildim çok hassas (yanağımda kırmızılıklar var belki duymuşsundur rosacea) bi de son günlerde çok kuru. Sen de bu kadar sevdiysen deneyeyim mi acaba dedim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages