20 Şubat 2013 Çarşamba

Mini Alisverisim! #02

Herkese merhaba!
Son zamanlarda aldigim ufak tefek seyleri sizlerle paylasmak istedim.Aslinda uzun sureli bir bitirme projesine girmeye niyetliydim ama olmuyor malesef ;)



Ilk olarak arkadasimla beraber yararlandigim Sevil indirimi alisverisim;



Bu indirimi sifir hasarla atlattim cunku Dior Addict Lip Glow'um bitmek uzereydi ve ben de onsuz yasamayacagim bir urun oldugu icin hemen bu indirimi firsat bilip yedekledim.Fiyati Sevil'de 82 tl.

Arkasindakiler ise DKNY, Guerlain parfum ve Clarins fondoten numuneleri.



Soldaki yeni aldigim ambalajindan daha cikarmadim, sagdaki ise hali hazirda bende var olani.Bu lip balm benim icin olaganustu bir urun, yakinda yazisi blogda olacak.


Physician's Formula urunleri malesef ulkemizde cok pahali.Ancak ben kendimi daha fazla tutamayarak bu guzelligi aldim sonunda.'Cashmere Wear Bronzer' gercekten de kasmir gibi bir dokuya sahip.Tek kelimeyle bayildim! Fiyati 65 tl.


Eczaneden Institut Esthederm Paris markasindan Osmoclean isimli bir temizleyici numunesi verildi.Bu gunluk kullanilabilcek bir temizleyici degil, eczanedeki hanim kendi eli uzerinde gosterdi, uygulaninca cildi bembeyaz kapliyor.Cildinizde bir sure bekletip duruluyorsunuz.Makeupalley'de oldukca guzel yorumlar okudum, deneyince yorumlarimi paylasacagim.


Nivea balli dudak nemlendiricim bitmek uzereydi yedekledim.Gratis'ten Bee Beauty markasinin denemek icin vucut masaj yagini aldim.

Ve en guzeli de DenizdeNerde'nin Nevital Organik isbirligiyle yaptigi cekilisten kazandigim EOS Lip Balm'im! Hem Denizdenerde blog sahibesine hem de Nevital firmasina cok tesekkur ediyorum, hediyem cok kisa bi sure icinde bana ulasti.

Sizler son zamanlarda neler aldiniz?

Yarinin Postu: "Chanel Powder Blush Rouge"

Sevgiler


7 yorum:

Yelda dedi ki...

Oyyy dior lip balmı merak ettim şimdi:) lip balm deyince bi de dior olunca canım çekti bak:)

Yelda dedi ki...


Oyyy dior lip balmı merak ettim şimdi:) lip balm deyince bi de dior olunca canım çekti bak:)

Z. Aysegul dedi ki...

Tum urunlerimden vazgecerim ama bundan vazgecmem o derece seviyorum :) sadece lip balm degil aslinda durusu glossy ve pembemsi bir renge burunuyor surulunce ;) detayli post yapacagim canim.

itsbea dedi ki...

Dior balmın yazısını sabırsızlıkla bekliyorum=)

onorr dedi ki...

güle güle kullan yenilerini ;)

Z. Aysegul dedi ki...

En kisa zamanda hazirlamaya calisacagim :)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkurleer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages