26 Ocak 2014 Pazar

LUSH SANTA'S LIP SCRUB & MAGIC WAND REVIEW




Herkese merhaba!
Lush Holiday koleksiyonundan tam ismi Magic Wand Reusable Bubble Bar olan banyo kopugu ve Santa's Lip Scrub aldim.Banyo kopugunun yildiz seklinde sihirli degnegi andirmasi ve lip scrub'in uzerindeki kalpcikler beni baya cezbetti. :) Banyo kopugunun ise tekrar kullanilabilme ozelligi var, banyo suyuna daldirildiktan sonra tekrar muhafaza edip birkac sefer daha kullanilabiliyormus.Acikcasi daha hic kullanmadim ve uzun sure de kiyamayacagim gibi gorunuyor. :) Kokusu Snow Fairy dus jeli ile ayni.

Lip Scrub ise kola aromasina sahip.Performans olarak Bubblegum ile ayni.(Buarada blogumda Bubble Scrub yazimi da bulabilirsiniz.)Ancak elbette ki uzerindeki kalpcikler sayesinde urun cok cok sirin bir gorunume sahip.Malesef kalpler sadece uzerine mevcut, yani kullandikca yok oluyorlar.Buarada bugun Istanbul asiri sisli oldugu icin yapay isik kullanmak zorunda kaldim, bu sebeple fotograflarin kalitesi pek iyi degil malesef.

Lip Scrublar benim icin her daim bittikce alacagim urunlerden.Ancak buna para vermek istemiyorsaniz evde seker ve herhangi bir dogal yag ile kendiniz de yapabilirsiniz, tadi ve rengi haricinde ayni sey oluyor neredeyse.Bunun da yapilisini DIY olarak ayri bir post konusu yapacagim.Her iki urun de limited edition malesef, suanda Lush magazalarinda halen var mi bilemiyorum.Ben bunlari 1 ay once almistim sanirim, bulabildigime de epey sevindim cunku alamazsam icimde kalirdi acikcasi. :)

Sizlerin favori Lush urunleriniz neler? Yorumlarinizda belirtirseniz cok sevinirim. :) Bir zamanlar bu markaya epey kafayi takmistim, suaralar yine Lush urunleri ile ilgileniyorum, ozellikle diger banyo kopuklerini merak ediyorum.Onceden Comforter banyo kopugunu kullandim, fena degildi bakalim Magic Wand'i nasil bulacagim :) 

Sevgiler <3

Instagram: @ abeautyblogg
Twitter: @muabookblog

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok şekerler güle güle kullan :)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkur ederim :)

Mommyslifetime dedi ki...

Merhaba,
Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler.
http://mommyslifetime.blogspot.com

Busra Genc Blog dedi ki...

Güle güle kullan canım:)
çok güzel bir blogun var takibe aldım bende seni bloguma beklerim sevgiler :):) :*

busragenc.blogspot.com.tr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages