30 Mayıs 2014 Cuma

MAC BROW SET KAS MASKARASI 'BEGUILE'



Herkese merhaba!
Bu yazimda ilk kas urunum olan MAC Brow Set'e yer vermek istedim.Bendeki beguile rengi.Bu rengi MAC Mua'sinin tavsiyesiyle aldim ve kumral kas tonuma birebir uydu.Uyguladiktan sonra kaslarimda ekstra bir dokunus oldugu hic farkedilmiyor bu sayede.Zaten bana gore de farkedilmemesi gerekli.O yuzden kas urunlerinde en onemli secim renk sanirsam -tipki fondotende oldugu gibi.Aslinda ben kendiliginden 'dolu' kaslara sahipim.Bu yuzden bu zamana kadar hic kas urunu denememistim.Vloglarda her daim kas doldurmanin olmazsa olmaz oldugunu gordukce ve bu urun icin olumlu yorumlar okuyunca bir sans vermek istedim.






Urunun yapisi yogun ancak yapiskan degil.Ambalajina bakilinca bariz bir sekilde isiltilar goruluyor; ancak kaslariniza uyguladiginizda bu isilti belli olmuyor.Bu sebeple bu isilti faktoru bende olumsuz bir etkiye sebep olmadi.Beguile rengi kumrallara uyabilecek bir ton.Icinde kesinlikle kizillik-bakirlik yok.Yine de almadan once denemekte yarar var elbette.

MAC Brow Set, kaslarimda var olan minik bosluklari doldurmada ve hizaya sokarak sabitlemede gayet basarili.Ben altina herhangi bir kas fari ya da kalem kullanmadan yalniz basina kullanmayi tercih ediyorum.Dedigim gibi kaslarim cok seyrek olmadigi icin sirf bu urunu kullanarak aldigim sonuc beni tatmin ediyor.Ancak daha bold gorunumleri seviyorsaniz ilk olarak altina bir kas fari uygulamanizda fayda var.

Pigmentli oldugu ve aplikatoru de biraz iri oldugundan dikkatli uygulamak gerekiyor.Aplikatoru Benefit Gimme Brow'a gore biraz buyuk ama dikkatli olundugu surece cok da sorun olusturacagini dusunmuyorum.Gun icinde akma/dagilma vb. sorunlar yasamadim.Herhangi bir makyaj temizleyicisi ile kolayca cikarilabiliyor.

Genelde MAC'in kaslari sabitlemeye yarayan clear brow gel urunu daha unlu.Normalde onu da almayi dusunuyordum ama bu urun zaten sabitleme islevini de yerine getirdigi icin gerek duymadim.

Sonuc olarak, bu urunden memnun kaldim.Kendisi ilk kas urunum oldugu icin baska urunlerle malesef suan icin kiyaslama yapamayacagim ve fakat ozellikle Anastasia Beverly Hills urunlerini denemeyi cok istiyorum, bunlara firsat bulur bulmaz bir kiyaslama yazisi da hazirlayacagim. :) 


Bu urunu 51 tl'ye maccosmetics.com.tr adresinden ve MAC magazalarindan satin alabilirsiniz.

Sizin kaslariniz icin kullandiginiz urunleri hangileri?Lutfen benimle paylasin :)


Sevgiler <3


3 yorum:

Unknown dedi ki...

En merak ettiğim üründü süper oldu postunuz :) Şuan benefit gimme brow light/medium rengini kullanıyorum bitince fiyatından dolayı mac almayı düşünüyordum. İçindeki ışıltılar yüzünden acaba mı diyordum ama artık deneyeceğim rengi uyarsa mutlaka bir şans vermek istiyorum :) Sevgiler, Yeşim

alice dedi ki...

ben de hiç mac'in kaş ürünlerini denememiştim ama wet'n wild kaş farı bu aralar favorim, hem çok kalıcı hem de çok yumuşak bi yapısı var :)

Unknown dedi ki...

Çok güzelmiş gerçekten kadın giyim,elbise,abiye, kıyafet, tunik,
bayan giyim,etek,elbise,moda,marka,
trend,sexi iç giyim,sexi çamaşır,fantezi,fantezi iç çamaşır,
sexy iç giyim,kadın giyim markaları,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages