16 Aralık 2012 Pazar

MIM: Uygun Fiyatli Guzel Makyaj Urunleri

Gozde'cigim bizi mimlemis :) 
Uygun fiyatli guzel makyaj urunleri demek drugstore urunler demek benim icin, malesef ulkemizde cok genis drugtore urun skalasi bulunmadigi icin (olanlarin da fiyatlarinin hayli yuksek olmasi cabasi) sizlerle paylasacaklarim da sinirli olmus olacak.Bir de bu mimi hazirlarken aslinda sahip oldugum neredeyse tum drugstore urunlerimi sevdigimi farkettim :))



Bourjois healthy mix foundation:Bu fondoten icin hayatimin fondoteni diyebilirim tek kelimeyle muhtesem! Durusuyla yapisiyla ve mis kokusuyla bircok high-end markalarin fondotenlerini tahtindan ediyor! fiyati 59-60 tl yanlis hatirlamiyorsam ancak gratis ya da watsons magazalarinda yapilan indirimlerle oldukca makul bir fiyata satin alabilirsiniz :)

Maybelline Dream Fresh BB Cream:19tl'lik fiyatiyla ve dewy durusuyla cok severek kullandigim bir urun :)

Rimmel Match Perfection Concealer:YSL Touche Eclat'a rakip gosterilen bu aydinlatici ve kapaticilik ozelligini birarada suran urunun fiyati 15 tl'den fazla degil diye hatirliyorum :) hem yuzde hem goz altlarimda kullanabiliyorum.

Maybelline Dream Highlighting Concealer:Bu concealer da goz altlarinda orta kapaticilik saglarken ayni zamanda bir miktar aydinlatma ozelligine de sahip, fiyatini 20 tl gibi hatirliyorum.

The Balm Blending Brush:The Balm'in ulkemize yeni gelen bu firsa serisi seker mi seker ambalajlara sahip ve oldukca iyi is cikariyor,diger cesitlerine de bakmanizi oneririm :) bu fircanin fiyati 25 tl civari.


The Balm Alliklar:Gordugunuz gibi hepsini topladim :D Hepsinden memnunum, her ten rengine uyum saglayabilcek sipsirin ambalajlara sahip bu alliklar Gratis'te 35 tl'ye satiliyor, yine indirime denk gelirseniz daha uygun olacaktir :)


Ve farlar! Maybelline color tattoo farlar hem far bazi hem tek baslarina uygulanabiliyor ve oldukca kalicilar sanirim bunlari sevmeyen yok :) Loreal Infailiable farlar ise color tattoolara gore daha pudramsilar ve piriltililar, renkleri muthis! Surumleri kolay ve kalicilar ancak cok ucuz degiller,yine indirimden alirsaniz cok daha uygun olacaktir.


The Balm Mary-Lou Aydinlatici: Bu aydinlaticiyi suradaki yazimda tanitmistim, yine herkesin begendigi must-have bir urun :)

Essence fix&matte Loose Powder:Bu pudra makyaj sabitlemede ve T bolgesinin parlamasini kontrol altina almak icin oldukca iyi bir secim, fiyati 10 tl gibi olmasi lazim :) 

Maybelline Falsies Flared Mascara:Son zamanlarda en cok kullandigim maskaram, uzatiyor dolgunluk veriyor ve akmiyor :)

Nivea balli lip balm:Hafif yapisi mukemmel nemlendirmesi ve koruyuculuguyla tum kis benimle olacak kendisi :) fiyati 5 tl olmali.

Essence Kiss Care Love lip balm:Hafif pembe renk veren bu lip balm ayni zamanda cok iyi nemlendirme ozelligine sahip ve hic beklenmedik bir sekilde kalici! Ayni zamanda cilekli sakiz gibi kokuyor:) Fiyati 3tl.

Loreal Caresse Lipsticks:Bende 4 tane olan bu rujlarin en sevdigim rengi 06 numarasi.Surumleri rahat,dudaklari kurutmayan bu rujlarin fiyatlarini tam hatirlayamamakla birlikte 30-35 diye dusunuyorum, yine cok ucuz degiller ama indirimde yakalarsaniz kesinlikle degecektir :)

Ben de bu MIM'i Pinar'cigima gonderiyorum :) 

6 yorum:

Yelda dedi ki...

Çok güzel ürünler seçmişsin canım. Ben de balm'ın aydınlatıcısını merak ediyorum. Elime sürünce biraz abartılı durdu ama herkes beğeniyor. Alayım bari:)

Z. Aysegul dedi ki...

tesekkur ederim canim :) balm'in aydinlaticisi yuzde cok guzel duruyor, suanda indirim varken kesinlikle almalisin bence ;)

Kozmetik Turu dedi ki...

Seçtiklerinin hepsi ayrı güzel valla bayıldım,çoğunu ben de kullanıyorum ve çok memnunum:)

Z. Aysegul dedi ki...

cok tesekkur ederim canim :)

Junkhead dedi ki...

Aynı ürünler var cidden favorilerimiz arasında :)) Maybelline color tattooların keşke diğer güzel renkleri de Tr.ye gelse de alsak :( Caresseler ise süper bayılıyorum yapılarına ! Güle güle kullan hepsini de canım !

Z. Aysegul dedi ki...

cok tesekkurler canim :) evet color tattoolarin diger renklerine ic gecirerek bakiyorum :/ umarim biran once gelirler ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages