25 Haziran 2013 Salı

ECOTOOLS AIRBRUSH CONCEALER BRUSH REVIEW


[scroll for English]

Herkese merhaba!
Bugun sizlere cok sevdigim bir fircayi tanitmak istedim.Ecotools Airbrush Concealer fircasini cok begenince hazir suaralar Gratis'te Ecotools fircalarda %20 indirim varken bir tane daha aldim.




Firca diger Ecotools fircalarina gore en kaliteli ve kullanisli fircasi bence.Killari yumusacik, kokmuyor ve yikayinca bile hic dokulme yapmadi.



Kapaticiyi gercekten cok dogal bir sekilde uygulamanizi sagliyor.Konik/silindirik bicimde olmasindan dolayi kapaticidan baska, far icin karistirma fircasi ya da tum goz kapagina fari yaymak icin de kullanabilirsiniz, hatta ben bu cok yonlu islevinden dolayi iki tane aldim diyebilirim. :)

Fiyati 10 tl.Hem cok ucuz hem de gercekten kaliteli ve cok yonlu bir firca, henuz almadiysaniz mutlaka bir tane edinin derim.Ecotools fircalari Watsons, Gratis ve Rossmanlarda bulabilirsiniz.

Sevgiler! <3

Hi everyone!
Today I'm going to show you an excellent Concealer brush.Ecotools Airbrush Concealer Brush is a cylindrical/conical brush, non-scent and super soft.The conical shape gives you  airbrushed finish.I bought two, because you can also use it for blending or apply eyeshadow on lids.I didn't notice any shedding when washing.It is also very cheap.Overall I highly recommend this brush for multi-use.Great value! :) 






4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence de Ecotools'un en kaliteli fırçası.Hele o setlerin içindeki kapatıcı fırçalarının yanında mükemmel kalıyor.Bende bir daha ki indirime 2-3 tane daha alacağım:)

Z. Aysegul dedi ki...

Kesinlikle oyle canim, setin icinden cikan kapatici fircasini ben de hic kullanisli bulmamistim, hem bu far karistirmada da cok iyi is cikariyor :)

Unknown dedi ki...

Ben de edindim bu fırçalardan severek kullanıyorum:)

Z. Aysegul dedi ki...

Gule gule kullan canim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages