22 Şubat 2014 Cumartesi

DIRTY WORKS POWER BERRY DETOX MASK (KİL MASKESİ)


Herkese merhaba!
Bu yazimin konusu cok sevdigim bir kil maskesi.Gratis'e Dirty Works urunleri geldiginde ilk basta cok da ilgimi cekmemisti dogrusu.Sonradan biraz arastirip urunlerin iceriginin gayet iyi oldugunu gorunce hemen bir tane urununu almak uzere Gratis'e gittim ve bu kil maskesine sans vermek istedim.

Iceriginde yabanmersini ekstresi var.Cilde ince bir tabaka halinde surup 10 dakika bekletiyoruz.Maske ciltte baya kati bir sekilde donuyor.Ardindan ilik suyla duruluyoruz.Ben sonuctan oldukca memnun kaldim.Cildi baya bir matlastirip temizliyor ancak kurutmuyor.Yalniz kuru ciltli oldugum icin ben bu maskeyi ancak haftada bir ya da 10 gunde bir yapabilirim cunku her ne kadar ekstradan kurutmasa da uygulamadan sonra cildimde gerginlik hissettim.Bu elbette eksi bir yön olarak degerlendirmeye alinamaz cunku zaten kil maskesinin islevi ciltteki fazla yagi alip gozenekleri temizlemek.Bu maske de uygun fiyatina ragmen gorevini layikiyla yerine getiriyor.Beklentilerimin otesinde sonuc aldigim icin surekli alacagim urunler arasina girdi bile.Bir de Dirty Works urunlerinin ambalaj tatliligi diye bir faktor var tabi ki.Soap & Glory ile yarisir sekilde guzel ambalajlara sahip bu marka.Bana gore icerigi Soap & Glory'den daha uygun.Kadinlar Gunu'nde indirim olursa tum Dirty Works sulalesini toplamayi planliyorum. :) Maske paraben, PEG gibi zararli kimyasallar icermiyor.Son olarak kokusu hakkinda bir sey soylemem gerekirse; yabanmersini kokusuna sahip, ben gayet begendim, arada bir acip kokluyorum hatta. :) 





Fotografta goruldugu uzere yesile calan bir rengi var.

14.5 Liralik fiyatiyla da oldukca uygun bir urun.

Sizin favori kil maskeniz hangisi? Lutfen benimle paylasin :)

Sevgiler <3

Aysegul.

Instagram: abeautyblogg
Twitter: muabookblog

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende çok beğendim diğer ürünlerine de bakacağım özellikle face scrubına :)

https://perisscope.blogspot.com/ dedi ki...

Dirty works u soap and glory e bende cok benzetiyorum, sevgiler

passsiflora dedi ki...

Oyle guzel yazmissin ki gidip alasim geldi hemen :)

Z. Aysegul dedi ki...

İndirimde bitebilir valla ama yine de bekleyelimm :)

Z. Aysegul dedi ki...

Face scrub mentolluymus o yuzden onu almayacagim hassas ciltli oldugum icin ama moisture ve vitamin c maskta gozum var :))

Z. Aysegul dedi ki...

İcerik olarak daha iyi ustelik ;) sevgiler..

larcencielblog dedi ki...

Gratis'te satılıp fiyatı da uygun olunca içerik açısından sınıfta kalır sanmıştım ama gerçekten fena değil. Soap&Glory ile kıyas kabul etmez, zira onda paraben vs ne ararsan var. Ben de indirim döneminde ürünlerine bir şans vermeyi düşünüyorum açıkçası!

Benim favori kil maskem, Evan Healy pembe kil maskesi. Bu ara Moshos Garden kil maskesi kullanıyorum, çok iyi temizliyor ve cildimi kurutmuyor.

Sevgiler :) Başak

Z. Aysegul dedi ki...

Evet kesinlikle katiliyorum, Soap & Glory baya zararli kimyasallar iceriyor, bunun icerigine ilk baktigimda sok olmustum acikcasi :) ben de Trilogy kil maskesini cok merak ediyorum bu siralar..
Sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages