22 Mayıs 2014 Perşembe

MAYBELLINE COLORSENSATIONAL VIVIDS LIP COLOR 'SHOCKING CORAL'




Herkese merhaba!

Bloga uzun zamandir ara verdigimin farkindayim.Maglum moot-court (farazi dava yarismasi), sinavlar vs. sayesinde degil blog yazabilmek bilgisayarimin basina gecmeye bile firsatim olmuyor malesef.Hazir bundan sonraki sinavima kadar birkac gun vaktim varken sevdigim bir rujumun yorumlarini sizlerle paylasmak istedim.

Maybelline'in Color Whisper ve Vivids serisi nedense ulkemize gelmeyen Maybelline urunlerinden.Amerika'dan urun alabilme firsatini buldugum bir donemde Vivids serisinden Shocking Coral rengini almistim.Bu renk coral sevenler icin tek kelimeyle muhtesem!Bu serideki rujlar yuksek pigmentasyona sahip ve bir hayli canli renklerden olusuyor.Tek katta tamamen opak olarak rengi elde edebiliyorum.Yukarida elimde gordugunuz swatch da tek kat olarak surulmus hali.Bitisi cok parlak degil ama tam olarak mat da degil biraz kremsi bitisli (sanirim semi-matte olarak tabir edebilirim).Yalniz belirtmem de fayda var; MAC cremesheen rujlar gibi dudaktaki cizgilere dolup dudaktaki kusurlari belli etmiyor.Nedense ben MAC'in cremesheen serisiyle bir turlu anlasamadim..Bu ruj dudaklari kurutmuyor, kalip gibi bir his vermiyor, surumu rahat.Bu ozelligi gercekten guzel cunku normalde Maybelline Color Sensational yani ulkemizde mevcut bulunan ruj serisi dudaklarimda biraz kurumaya yol aciyordu.Buarada Vivids serisinin diger rujlardan farkli olarak ambalajinin turuncu olmasi da benden arti puan aldi.Kaliciligi ise bircok high-end rujuma tas cikaracak ozellikte.Gercekten kaliciligini cok iyi buldum -ozellikle fiyatina gore-.Elbette bir 'stain' ozelligindeki dudak urunleri gibi yemek yense dahi gecmeyecek bir yapida degil ancak dayaniklilik yonunden beni tatmin etti diyebilirim.

Sonuc olarak, yaz mevsimine uygun, butcede sarsinti yapmayan, gayet kullanisli ve guzel bir renk oldugunu dusunuyorum.Belki firsatim olursa ilerleyen zamanlarda diger renklerine de bakabilirim.Ancak ilk hedef Revlon Matte Balm Stainler :).Bir an once Maybelline'in ulkemize gelmeyen urunlerinin de getirilmesi gerektigini buradan ilgililere duyuruyorum! ;)

Sizin favori drugstore rujlariniz hangisi? Lutfen benimler paylasin. :)

Sevgiler <3

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok güzelmiiş=) Ben de Maybelline Colorsensational serisinden 315,745 e bayılıyorum. Bir de üzerinde 14h yazan rujlarına, oldukça kalıcı ve güzeller. Tavsiye ederim=)

Z. Aysegul dedi ki...

Cok tesekkurler tavsiye icin, maybelline ruj konusunda basarili gercekten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages