11 Aralık 2012 Salı

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream

Merhaba :)
Tirnaklarima ozellikle yogun oldugum donemlerde gerekli ozeni gosteremeyen biriyim.Boyle zamanlarda genellikle el&tirnak bakimim el kremi ve torpu ikilisinden ibarettir.Ancak son zamanlarda tirnak etlerim cok kuru gorundugu icin etkili bir kutikul kremi arayisina girdim ve aradigimi buldum saniyorum :)



Burt's Bees'in cuticle kremi hakkinda oldukca iyi yorumlar okuyunca denemek istedim.

Urunun icerigi tamamen dogal.Cok cok guzel ve ferah bir limon kokusu var,bazen kullanmasam bile acip kokladigim oluyor :)

Icerigindeki limon yagi tirnaklari guclendirip kutikulleri yumusatiyor, vitamin E tirnaklarin iyilesmesine yardimci oluyor; badem yagi ve balmumuyla da nemlenmesini sagliyor.




Tirnak etlerim son zamanlarda o kadar kurumustu ki bu krem ilac gibi geldi, cok cok azi yetiyor asiri konsantre bir urun,aninda etki ediyor,uyguladiginizda tirnaklariniz bakimli gorunuyor <3 Tirnak etleriniz ne kadar sertlesmis olursa olsun bu krem ise yarayacaktir, manikur sonrasinda da beslemesi icin kullanabilirsiniz.

Bir de bu kremin sevdigim bir diger etkisi ise tirnaklarima parlaklik vermesi oldu, neredeyse top coat surmusum gibi parlaklik veriyor ancak bu etki herkeste ayni olmayabilir.

Duzenli kullanmaya basladigimda tirnaklarimin daha az kirildigini ve soyuldugunu da deneyimledim :)

Cantaya atmak icin ideal bir boyuta sahip, ambalajini da sevdim.



Bakimli ve guclu tirnaklara sahip olmak isteyen herkes mutlaka denemeli :)
Burt's Bees'i Boyner magazalarinda bulabilirsiniz.12 ay kullanim suresi var ve fiyati 34 tl.

Sevgiler, Prudence :)




4 yorum:

SihirliGünlük dedi ki...

Bende almak istiyordum bu kremi, iyiki satıldığı yeride söyledin saolasın :) Şu bloglardan neler öğreniyoruz ya valla çok hoşuma gidiyor hep gündemi takip edebiliyoruz ..Sevgiler

Z. Aysegul dedi ki...

rica ederim canım :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
yeni haberler icin takipte kalın :))

Tuğçe'nin Kaleminden dedi ki...

Bu çok merak ettiğim bir ürün ama şuan elimde Burt's Bees in başka bir ürünü var. Oda ihtiyacımı karşılıyor,bitince bundan almak istiyorum ama hiç bitecek gibi görünmüyor :)

Bu arada bana da beklerim,sevgiler :)
http://tugceninkaleminden.blogspot.com/

Z. Aysegul dedi ki...

Mutlaka bunu da denemelisiniz derim :) blogunu izlemeye aldim bile ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages