5 Aralık 2012 Çarşamba

Kasim Favorilerim/Kesfettiklerim

Merhaba :)

Ilk kez bu ayin favorileri yazisiyla karsinizdayim.Aslinda bu postta biraz da gunluk rutinlerime de yer vermis oldum, gelecek favoriler yazilarimda daha az urunle karsinizda olacagim :)


Gelelim bu ay en cok kullandigim urunlerime;



Ten urunleri olarak baslarda lancome teint miracle fondotenim favorimken giderek yazdan kalma bronzlugumun gecmesinden dolayi bourjois fondotenime dondum, daha hafif bir sey kullanmak istedigim zamanlarda ise tercihim maybelline dream fresh bb cream'den yana oldu.



Pudra olarak dior nude loose powder kullandim, yuzumdeki birkac leke icin ise laura mercier secret camouflage concealer,goz altlarim icin ise rimmel concealer/aydinlaticiyi kullandim.


Bronzer olarak MAC'in Hey Sailor! koleksiyonundan aldigim nude on board bronz pudrasini kullandim, elmacik kemiklerimi renklendirmek icin ise coralista, MAC'in Shop Cook koleksiyonundan aldigim Florida cream blush, The Balm Frat Boy allik ve benetint oldu.


Sabahlari cok cok erken kalktigim icin genellikle goz makyajima yeterli vakti ayiramadigim icin tercihim rimel ve dogal tonlarda fardan yana oldu.YSL water-resistant mascara ve Maybelline the falsies flared mascara bu ay her gun kullandigim rimellerim.Far olarak ise Maybelline on and on bronze krem far ve Chanel sable ikili far kullandim.


Dudaklarim icin dior addict extreme lucky kuskusuz en sik kullandigim ruj oldu.Lipgloss olarak inglot sleek cream gloss 98 numara ve Passiflora'cigimin  blogundan aldigim Estee rosebud gloss kullandim.Loreal'in yeni cikardigi caresse serisinin 06 numarasi diger bir favori rujum, bu renge tek kelimeyle bayiliyorum <3. Dudaklarimi cok guzel nemlendiren,ayni zamanda islak ve parlak bir gorunum veren MAC'in tendertonelarindan Hot'n Soucy Lip Balm her daim favori balmim! Diger en sevdigim lip balmlarim ise: essence kiss care love,nivea milk&honey, Burts Bees nar ozlu lip balm.


Chanel Chance parfumu hayatim boyunca kullanabilirim sanirim.Yaz icin biraz agir bulsam da sonbahar ve kis icin degismez favori parfumumdur.


Cilt bakimi rutinim genelde bu siralar temizle-nemlendir seklinde oldu.Makyajimi temizlemek icin her zamanki gibi Bioderma Sensibio h2o,cilt temizligim icin L'occitane shea sabun,sabah makyaj oncesi nemlendirici olarak L'occitane shea ultra nemlendirici ve gunduz-gece goz kremi olaraksa Rare Blossom Eye Cream kullandim.


Ozel bakim olaraksa; Cettua After Night Fever mendil maskelerini kullandim, gece kremi olarak Rare Blossom gece kremi, cildimin cok kuru ve kizarik oldugu zamanlarda imdadima Bepanthene Krem  yetisti,ergenlikten kalma birkac lekem icin ise Tretin kullandim.L'occitane alisverisimden pek cok nemlendirici ve peeling sample'lari verilmisti, peeling sample'lari o kadar bereketli cikti ki 1 ay boyunca kullanmama ragmen bitiremedim ve cokca da sevdim :)



Dudak peelingi icin Lush Bubblegum Lip Scrub'i severek kullaniyorum, kokusuna da bayiliyorum (ayni zamanda tadina da :D )
Ellerim icin ise Blistex hand cream,L'occitane meyveli lezzetler el kremi (kokusu tek kelimeyle sahane!) ve klasik kremlerim olan dove-arko-nivea uclusunu kullandim :)


The Body Shop'un Chocomania serisinin body scrub'i bu ay en sik kullandigim scrub oldu kokusu enfes! Vucudumu nemlendirmek icin nivea repair&care onarici bakim kremi'ni kullandim,bu krem o kadar yogun ki kuru cilt icin ilac adeta.Daha hafif vucut nemlendiricisi tercim ise Bepanthol Losyon oldu.



Sac bakiminda en cok sevdigim maske John Frieda Full Repair Mask.Kokusu ve aninda etki etmesiyle beni buyuleyen sac urunum ise Loreal aninda onarici sac kremi.


Yves Rocher alisverisimden aldigim bu urunleri henuz tam olarak deneme sansim olmadi bunlara da kesfettiklerim diyorum cunku ilk Yves Rocher alisverisimi yapmis oldum boylece :) ve ilk izlenimlerim oldukca olumlu <3


Diger yeni kesfettigim urunler ise Gratis'ten aldigim kristal deodrant, loreal krem farlar ve yine Passiflora'nin blogundan aldigim Bobbi Brown ruj.Hepsi denenip blogda yorumlanmayi bekliyorlar :)  

Bakalim Aralik ayinda favori kozmetik urunlerim neler olacak :)

Sevgiyle kalin, Prudence :))


8 yorum:

ayşe dedi ki...

süper bir post olmuş açıklamalar uzun ve sıkıcı değil :)

bende satış bloguma beklerim :) www.kalitelikozmetiksatisi.blogspot.com

Z. Aysegul dedi ki...

tesekkur ederim :)

Unknown dedi ki...

bir sürü ortak favorimiz var çok güzel bir yazı olmuş :)
Lancome teint miracle ve healthy mix i bir arada kullanan birini ilkkez gördüm o yüzden hemen soruyorum :
teint miracle kullanıyorum bende ama health mix i de merak etmiyor değilim bitirince onu alasım var. karşılaştırırsanız nasıldır? Benzer olabileceğini düşünüyorum kapatıcılık ve bitiş konusunda özellikle .

Hilal dedi ki...

Aman ne güzel ciciler bunlar;)

Z. Aysegul dedi ki...

tesekkur ederim :))

Z. Aysegul dedi ki...

tesekkur ederim :)
ben de fondotenlerim hakkinda bir karsilastirma yazisi yazmayi planliyordum aslinda;
teint miracle ile healthy mix arasinda bir tercih yapcak olsam kesinlikle healthy mix derim zira healthy mix renk secenegi,durus ve kalicilik olarak cok iyi.ikisi arasinda kapatilik yonunden cok bir fark yok lancome bir tik daha once diyebilirim.lancome benim kuru cildimde glowy bitis vaatleri olmasina ragmen kuru bolgelerimi belli ediyor altina nemlendiricimi bolca surmeden kullanamiyorum ama bourjois'da boyle bir sorun yasamadim,bourjois cok dogal duruyor cildimi nemlendirdigimi hissediyorum ayni zamanda cilde tazelik veriyor ikisinin de kokusu guzel ama lancome'da baskin bir alkol kokusu siseden..lancome bana gore tam mat da durmuyor glowy de ve kuru bir cildin varsa mat da durabilir ama bourjois hem glowy bir efekt veriyor hem de t bolgem icin pudra kulanmaya gerek duymuyorum :) bir de lancome cok pahali bence, yani hangisini bir daha alirsin diye sorarsan bourjois derim :) sevgiler :))

Adsız dedi ki...

maybelıne bb urununu bende alıcam 2. kullanıcağım urun o olucak hayırlısıyla,testerını denedım cok guzel bence 15 tlye dusmesını beklıyorum gecen aylarda dusmusdu gene duşer dedıler bakalım ;)

Z. Aysegul dedi ki...

Ben de cok memnunum favori bb creamim hatta :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages