19 Aralık 2012 Çarşamba

LUSH Bubblegum Lip Scrub


Lush'in lip scrublarini duymayan kalmamistir diye tahmin ediyorum :) Sirin ambalajlari ve nefis kokulariyla beni o kadar cezbetmisti ki daha ilk ciktigi zamanda hemen bir tane almistim :)



Bendeki Bubblegum olani.Cok cok guzel bir kokusu var,cilekli sakiz gibi kokuyor.Urunu bir miktar parmaginiza alip dudaklarinizi ovaliyorsunuz ve yumusacik,puruzsuz dudaklara kavusuyorsunuz :) Ozellikle lip balm surmeden once dudaklariniza peeling yapmaniz lip balmin nemlendirme ve tedavi etme ozelligini daha ada arttiriyor ve dudaklariniz  yumusak oldugu gibi cok guzel gorunuyor.


Bu kadar uygulamaniz yeterli.Kullanmasi oldukca pratik ve zevkli, uygulamadan sonra dudaklarimda biraktigi tatli tada bayiliyorim :)

Urun bildigimiz toz sekerden olusuyor o yuzden tatli bir tadi var, ayrica icerigindeki organic jojoba yagi sayesinde dudaklari nemlendiriyor.Paraben icermiyor ayrica hemen soylemeliyim ki Lush hayvan deneylerine karsi bir marka.

Gramaj olarak 25gr olan bu lip scrub uzun suredir benimle,zaten her gun uygulamamanizi tavsiye ederim o yuzden oldukca uzun bir donem size yetecektir.Benimki bitmek uzere ve kesinlikle tekrar alacagim bir urun, ayrica 3 farkli cesidi daha var ve bunlarin fiyatlari 22-23 tl olarak farklilar, urunlerin gramajlari ayni olmasina ragmen bu farklilik neden anlamis degilim dogrusu..

Ben Lush urunlerine erisemiyorum ya da kendim yapmak istiyorum diyorsaniz, toz seker ve herhangi bir yagi (ornegin badem yagi) karistirarak da kendi lip scrub'inizi yapabilirsiniz :)

Lush magazalarindan ya da online web sitesinden 24 tl'ye edinebilirsiniz.
Buradan Lush magazalarinin nerelerde olduguna bakabilirsiniz :)

Buarada blogumuzun yeni yilbasi temasini begendiniz mii? ^^

Sevgiler, Prudence :))

8 yorum:

Yelda dedi ki...

Bundan bende de vardı canım. Naneli çikolatalıydı. Ama üşengeçliğimden kullanamadım. Tarihi geçince attım. Sen de bi bak istersen tarihine malesef çok kısa:(

Z. Aysegul dedi ki...

evet benimki de gecmis malesef ama yapisinda ve kokusunda degisiklik olmadigi icin kullanmaya devam ettim, hani uygulayip hemen yikadigimiz icin sorun olmaz zannediyorum..benimki de birkac kullanimlik kaldi bitirip yenisini alacagim :*

Unknown dedi ki...

Bende severek kullaniyorum bu lip scrublari. Bende popcorn olanindan var.

Z. Aysegul dedi ki...

asli han, popcorn olanini ben de cok merak ediyorum yapisi ayni mi digerleriyle/ bir de patlamis misir gibi mi kokuyor gercekten :))

audrey dedi ki...

bende de aynısı var ve her seferinde yiyorum bunu kullandıktan sonra tadı o kadar güzelki..

Z. Aysegul dedi ki...

audrey, ben de oyleyim ayni sekilde :D

Adsız dedi ki...

Çok pahalıı ürün buda ya çok şeker falan ama beni kandıramaz!hıh..
benim kahve zeytinyağından oluşan kendime has bir yöntemim war dudaklar içiN :))

Z. Aysegul dedi ki...

Ben de seker zeytinyagi karisimi yapiyorum bazen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages