29 Haziran 2013 Cumartesi

WELLA PRO SERIES FRIZZ CONTROL LEAVE-IN CREAM REVIEW


Herkese merhaba!
Bugunun yazisi Wella Pro Series serisinden elektriklenmeyi onleyici puruzsuzlestirici leave-in durulanmayan bakim kremi.

Wella'nin Pro Series urunlerini basarili buldugumu soyleyebilirim.Bu urunun oncelikle kokusu bir harika!Benim icin sac urunlerinde koku cok onemli oldugundan oncelikle bu detaya deginmek istedim.Oldukca yogun bir kokuya sahip olmasina ragmen insanin icine acan cok guzel sekerli bir kokuya sahip ve ayni zamanda saclarda kalici.

Urun saclari aninda puruzsuzlestirmeyi ve elektriklenmeyi onlemeyi vaat ediyor ve bunu basariyor da!Banyodan sonra havluyla islakligi alinmis sac uclarima ve sac boyuma bir avuc kadar uyguluyorum ve saclarimi kurumaya birakiyorum.Benim sac uclarim asiri kirik oldugu icin (kestirmemekte direniyorum) biraz fazla uyguluyorum ancak buna ragmen saclarimda agirlasma ya da yaglanma yapmadi aksine guzel bir yumusaklik ve parlaklik verdi, muhtesem kokusu da cabasi! Benim icin bu tip durulanmayan sac bakim urunlerinde en onemli sey, saclari kuruttuktan sonra yaglanma ya da agirlasma yapmamasidir ve bu kremde de boyle bir sorun yasamadim.Ayrica saci sekillendirmede de bir nebze de olsa katki sagladigini dusunuyorum.

Urunun sac uclarini onarmak gibi bir ozelligi yok zaten boyle bir iddiasi da yok, elektriklenmeyi guzelce onleyip daha saglikli ve puruzsuz bir gorunum veriyor ancak elbette bu kalici olmuyor, o yuzden her banyodan sonra uygulamak gerekli.Benim icin gunu kurtaracak cinsten olan bu kremi guzel kokusu ve mucize bir etki yapmasa da saclarimdaki kirikli gorunumu azaltmasi ve elektriklenmeyi onlemesiyle bir daha almayi dusunebilirim.Ayrica bir diger artisi da saclara ekstra bir yumusaklik vermesi.
Sakinanlar icin paraben icermiyor.
Ustelik fiyati da cok uygun, 10-15 tl civari diye hatirliyorum.

Tekrar hatirlamakta yarar var ki bu urun kesinlikle bir onarim saglamiyor, yani sadece gunu kurtaracak turden bir durulanmayan ve uygun fiyatli bir sac bakim kremi arayisindaysaniz tavsiye ederim. :)

Sevgiler <3

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Merak ettim ilk fırsatta bakıcam:)

Z. Aysegul dedi ki...

:-) alirsan yorumlarini bekliyorum canim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages