10 Mart 2014 Pazartesi

GIORGIO ARMANI ALISVERIS DETAYLARI



Gecikmis bir alisveris yazisi ile herkese merhaba :)
Armani'nin urunlerine tek kelimeyle bayiliyorum.Ulkemizde sanirim sadece Sevil magazalarinda satiliyor; ancak her Sevil magazasinda da bulmak mumkun olmadigi icin (sanirim Bagdat Caddesi Sevil magazasinda mevcut) uzun zamandir istememe ragmen deneme firsati bulamamistim.Yaklasik 4 ay once Armani'nin USA Official sitesinde %20 indirim gorunce bu firsati degerlendirmek istedim.Hemen internetten ve Makeupalley'den yorumlari inceledim ve fotograflarda gordugunuz 4 urunu sepete attim.Armani'nin elbette Turkiye'ye gonderimi yok, bu yuzden siparisimi Amerika'daki arkadasimin adresine yonlendirdim.Ancak arkadasim urunleri beraberinde Turkiye'ye getirmeyi unutunca uzun bir sure daha beklemek zorunda kaldim.Tahmin edeceginiz uzere baya acıklı bir kavusma yasandi sonrasinda :).Almis oldugum urunler ise; Luminious Silk Foundation (4.0), Fluid Sheer (8), Master Corrector (2) ve High Precision Retouch Concealer (2).Sadece dort adet urun almis olmama ragmen Armani comertce bir suru hediye sample yolladi.Bu samplelar arasinda beni elbette en cok mutlu eden deluxe boy Ecstacy Lipstick ve denemek icin hazirlanmis ruj paleti oldu.Digerleri ise cesitli cilt bakimi ve Luminous Silk fondotenin 5.5 renginin numuneleri.Onceden magazaya gidip Armani urunlerini hic deneme firsati bulamadigim icin internetten goz karari renklerimi belirledim.Nokta atisi yapmisim resmen, ozellikle fondotenin 4.0 rengi tenime tam uydu.Magazada denesem bu kadar tutturamazmisim herhalde.Eger siz de NC20 renk civarisindaysaniz yani acik tenliyseniz bu numarayi denemenizi tavsiye ederim.Armani fondotenlerde renkler tam ve bucuklu sayilar olarak ilerliyor.Bucuklu sayilar pembe, tam sayilar ise sari alt tonlu.Almis oldugum 4.0 rengi sari alt tonlu olmasina ragmen -ki sari alt tonlardan nefret ederim- cildime cok guzel uyum sagladi.Hem renk uyumu hem de durus olarak hayatimin fondotenini buldugumu soylemeden gecemeyecegim.Diger tum fondotenlerimi elden cikarasim var acikcasi :).Hayatimda kullandigim (ve her daim kullanacagim) en guzel fondoten bu kesinlikle!Cildi o kadar saglikli gosteriyor ki asik oldum tek kelimeyle.Surekli fondotenden bahsetmis oldum ancak diger urunlerden de cok memnun kaldigimi soylemeliyim.Zaten her urune tek tek ayri bir post halinde ayrintili olarak deginecegim.Oncelikle yer vermem gereken, merak ettiginiz bir urun varsa lutfen beni bilgilendirin :).

Kisacasi benim cook cok memnun kaldigim bir alisveris oldu.Ozellikle en sonunda harika bir fondoten buldugum icin cok mutluyum.Sizin en sevdiginiz fondoten hangisi?

Bir sonraki yazida gorusmek uzere, sevgiler <3

Aysegul.

instagram: abeautyblogg
twitter: muabookblog 


7 yorum:

yazdımoldu dedi ki...

Ben de sanırım cuma günü aldığım La Prairie fondötenden fazla memnunum :) Güle güle kullanın, Armani çok çok beğenmeme rağmen hala tek bir şey alamadığım yegane markalardandır. Burada en çok Fluid Sheer a içim gitti, sanırım ondan Sevil'e bile gelmiyor ve internette hakkında gerçekten çok iyi yazılar var. Zaten aydınlatıcı tarzı bir şey bulduk mu heyecanlanmamak mümkün değil :))

Unknown dedi ki...

Güzel günlerde kullan. Armani'nin ürünlerini ben de uzun zamandır beğeniyordum. Sonunda lasting silk fondötenini aldım. Gerçekten Makeupalley'deki yorumlarda söyledikleri kadar varmış. Çok beğendim:) İstinyepark Sevil'de de var Armani

onorr dedi ki...

Gule gule kullan bence super bır alısverıs olmus! Ben de Luminous Silk veya Lasting Silk istiyorum. Tum Sevil mağazalarında olmaması cok kotu.

Z. Aysegul dedi ki...

Ben de aydinlaticilara dayanamiyorum :) cok tesekkurler, sen de fondotenini gule gule kullan canim :)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkur ederim sen de guzel gunlerde kullan canim, hayatimin fondoteni gercekten :)

Z. Aysegul dedi ki...

Cok tesekkurler canim, firsat bulunca mutlaka bir dene bence de :)

Unknown dedi ki...

Bu fondöteni çok merak ediyorum en kısa zamanda denemek lazım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages