13 Ocak 2013 Pazar

Laura Mercier Secret Camouflage Concealer

Merhaba :)

Laura Mercier'in Secret Camouflage kapaticisi iki tarafli bir urun.Bir kisim pembe diger kisim sari alt tonlu olmak uzere kendi cilt tonunuza en uygun olan rengi olusturmaniz amacli dusunulmus.
Urun oil-free ve her cilt tipine uygun,ancak bence daha cok yagli ciltler icin uygun..


Bendeki SC-2 numarasi, NC20 ten rengine uygun,daha acik -pale- tenlilere SC-1 numarasi uyacaktir.Urunun toplam 8 rengi bulunuyor,bu yonuyle renk skalasi genis, her ten rengine uyan bir renk secenegi mevcut.

Urunun guzel bir ambalaji var, ayni zamanda bir aynaya sahip.


Urun kremsi yapida ancak yapisi oldukca kati ve yogun, Makeupalley'de en cok bu sert olma ozelliginden yakinilmis,bence de bu ciltte 'patchy' bir goruntu yapabiliyor, iyice yedirmek gerekiyor, cok genis alanda kullanim icin uygun degil ancak yagli ciltler bu sorunu minimum yasayacaktir diye dusunuyorum.

Ben roaccutane kullanmadan onceki donemimde tek tuk sivilcelerimi kapatmak icin kullandim, kapaticiligi mukemmel diyebilirim oldukca memnun kaldim,simdiyse bazen yuzumdeki birkac lekem icin kullaniyorum ancak artik bu kadar kapatici ozelligi yuksek olan bir urune ihtiyacim kalmadi diyebilirim,bu daha cok ekstrem kapatilmaya ihtiyaci olan ciltler icin uygun bir urun.

Sert yapili olmasindan dolayi biraz zor dagitiliyor ve bu nedenle de goz altina kullanim icin uygun degil..Kuru cilt tipine sahip oldugu icin kullanmadan once mutlaka nemlendiricimi suruyorum yoksa 'cakey' bir goruntu olusabiliyor.Cildi yer yer kuru gosterebiliyor.

Boyner'de gorevli bayan 'once bazini uyguluyorsunuz' diyerek pembe tonlu kismi isaret etmisti ancak ben laura mercier'in sitesinde pembe kismin baz olduguna dair bir bilgiye rastlamadim.Ben genellikle ikisini karistirarak ya da sari kismi tek basina kullandim :)


Ben genellikle glowy ozellikli fondotenler kullanmayi seviyorum bu yuzden ten makyajimin altina uyguluyorum cunku fondotenin bitisini etkilemesini istemiyorum/sevmiyorum.

             

Yukarida gordugunuz swatchlarda sari-pembe kismini karistirarak uyguladim, ne kadar kapatici oldugu anlasiliyordur umarim.



Bu swatchlarda ise sari rengi uyguladim, genelde kullanimim bu yonde oluyor, pembe kisma pek dokunmuyorum sari alt tonlu oldugum icin bu kismi cildime daha cok yakistiriyorum ancak lekelerde notrleme icin pembe tonu daha iyi oluyor.

Urun ozellikle soguk ortamda muhafaza edilmemeli bence, oda sicakligi en uygunu zira zaten kati oldugu icin soguk ortamda iyice sertlesecektir.Ben ten isisiyla daha iyi krem formuna donustugu icin daha cok parmaklarimla uyguladim sonra fircayla dagittim.

Urunun fiyati 97-98 tl civari olmasi lazim, evet pahali bir fiyati var ben Boyner'den %50 indirimle almistim boyle bi indirim yakalarsaniz ve iyi bir kapaticiya ihtiyaciniz varsa kacirmayin derim.

Umarim faydali/aciklayici bir yazi olmustur :))

Sevgiler :)

4 yorum:

ChicScience dedi ki...

Oncelikle username e bakma oynarken boyle kaldi duzelecek. Cok detayli yazmissin gayet guzel olmus! LM sivilceleri azdirmayan nadir concealer lardan biri benim icinde. Goz altina degilde genelde senin gibi sivilcelere kullaniyorum bende.Gayet bereketli bitmedi hala. Yakinda benimkini de yazarim gorursun :) Ellerine saglik Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

bende sevmıyorum fondoten nedense hoş durmuyor yüzü mahveden bir ürün bu çok güzel kapatıcılığa sahip güle güle kullan bilgilendirme için TşkRler....

Z. Aysegul dedi ki...

Cok tesekkur ederim canim ;) evet bence de baya bereketli bir urun.
Senin yazini da heyecanla bekliyoruum <3

Z. Aysegul dedi ki...

Rica ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages