20 Ocak 2013 Pazar

L'occitane Shea Ultra Rich Yuz Temizleme Sabunu



Merhaba :) 

Genellikle herkes gibi ben de cilt temizliginde sabunlardan uzak durmaktan yanayim.Cildim kuru ve hassas oldugu icin kurutmayan temizleyicileri tercih ediyorum.Hem kurutmayan hem de guzel temizleyen bir temizleyici arayisindaydim.L'ocittane Shea sabunla bu arayisim son bulmus oldu.

L'occitane bu urun icin soyle demis;

Yüz için özel üretilmiş, köpüren nazik sabun.
Yeteri kadar nazik, günlük yüz temizleyici  ultra zengin yüz temizleme sabun, yumuşak bitkisel bazla formüle edilmiştir. %8 shea yağı ile zengin bu nemlendirici sabun cildi kurutmadan ve cilt tabakasına zarar vermeden nazikçe arındırır. Kremsi yapısı ile cilde tazelik, rahatlık ve yumuşaklık bırakır

 Sitesinde yeni formulunde paraben bulunmuyor yazilmis, bendeki yeni mi eski bilmiyorum cunku alali bayagi  oldu.

Urun 100 gram.%8 Shea yagi iceriyor.Cok guzel bir kokusu var.

Ben genellikle sabah kullanmayi tercih ediyorum, cok iyi kopuruyor, ve kurutmadan guzel temizliyor, cildi germiyor, duruladiktan sonra cildimi arinmis hissediyorum.

Her ne kadar cildi kurutmadan nazikce temizlese de sonrasinda yine de nemlendirici uyguluyorum, iyi temizledigi icin sonrasinda oyle nemli bir cilt birakmiyor (cildim kuru oldugundan sanirim) ama benim icin cildi kurutmamasi yeterli, nasil olsa her sabah nemlendiricimi uyguluyorum.


Ben aylardir kullaniyorum ve fotografta gordugunuz gibi yazilari ancak silindi, cok uzun sure kullanilabilcek bir urun.

Bana gore en buyuk eksisi saklama sorunu.Ben kucuk bir kapta muhafaza ediyorum, sabun oldugu icin pek hijyenik gelmiyor bana bu yuzden ilk once suyla yikiyorum sonra tekrar yuzum icin kopurtup uyguluyorum.

Kuru/normal/karma ve hassas ciltlere tavsiye ediyorum, cok memnun oldugum bir urun, bitince kesinlikle yenisini alacagim.

Paketini attigim icin icerik ekleyemiyorum malesef, bulur bulmaz yaziyi guncelleyecegim :)

Fiyati 23 tl.Cok uzun sure gittigini dusunursek bence gayet uygun.

L'occitane magazalarinin nerelerde oldugunu ogrenmek icin buradan buyrun :)

3 yorum:

Xoxo dedi ki...

canım bende forumda görmüştüm sen tavsiye etmiştin aldım severek kullanıyorum küçükken okula sabun götürürdük ya kutulu kaplara koyardık yani sen koyarmıydn bılmıyorm ama onlardan aldm ben ıcıne koyuyorum :)

Z. Aysegul dedi ki...

Cok mutlu oldum canim tavsiyem uzerine urun alip memnun kalman cok sevindirdi beni :)) ben de bulursam alayim o zaman kaplardan, tesekkur ederim :)

Xoxo dedi ki...

tercihlerini hep takip ediyorum canım banada uyuyo çünkü :)

züccaciye gibi yerlerde oluyo canım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages