19 Ocak 2013 Cumartesi

Nivea Pure&Natural Milk&Honey Balli Lip Balm


Ozellikle bu kis aylarinda lip balm kullanmak benim icin su icmek gibi ihtiyactir.Bu yuzden de cesitli lip balmlar denemeyi seviyorum.Cogu beni hayal kirikligina ugratsa da favorilerim Burt's Bees lip balmlardi ancak ta ki Nivea'nin yeni cikardigi Pure&Natural serisinin balli lip balmiyla tanisana kadar :)

Bir lip balmdan bekledigim, dudakta kalip gibi durmamasi, ruj altina kullanilabilmesi, dudakta beyaz renk birakmamasi, tadinin kotu olmamasi, nemlendirmesi, korumasi, onarmasi ve guzel bir icerige sahip olmasi..Sanirim cok sey istiyorum ancak tum bu istediklerimi bu urunde buldum! 

Burt's Beeslerin yapisi yogun ve oldukca etkili ve cok iyi nemlendiren balmlar olmasina ragmen ben kivamlari yogun oldugu icin ruj altina surmeyi sevmiyordum.Nivea'nin bu bal ve sut iceren lip balmi hem doku olarak yogun degil hem de cok cok iyi nem/koruma ve onarma sagliyor.Catlamis olan dudaklarimi iyilestiriyor ve soguk gunlerde catlamasini onluyor.

Icerigi oldukca temiz diye hatirliyorum zaten Nivea'nin Pure&Natural serisi bu ozellikte, dolayisiyla guvenle kullaniyorum, gece yatarken de suruyorum, sabaha guzel dudaklarla uyaniyorum :)

Kokusu bal gibi, ben oyle cok hoslanmadim ama kotu degil, guzel bulan da var, tadi aci degil.

Ruj altina gayet guzel kullanilabiliyor, rujlarin yapisini etkilemiyor, kalip gibi bir his vermiyor, oldukca hafif yapida.

Nivea'nin lip balmlarini genelde sevmedigim icin (ozellikle meyvali olanlari) bu urune de onyargiyla yaklasmistim, simdiyse stoklayacagim urunlerden biri oldu ;)

Fiyati 5 lira civari olmasi lazim.

Sevgiler :)

9 yorum:

sherfinka dedi ki...

ayy süper bende bunun özelliklerini merak ediyordum çok iyi olmuş (: emeğine sağlık canm öpücük (:

Z. Aysegul dedi ki...

Rica ederim caniim ne demek asil ben tesekkur ediyorum :-*

onorr dedi ki...

Ben de seviyorum bu lip balmı biliyosun, nemlendirmesi kokusu falan harika keşke parlak durmasa o zaman daha çok severdim :D

Z. Aysegul dedi ki...

Evet canim biraz parlak duruyor malesef :D

Judgest dedi ki...

Her yerde rastladığımız ancak tanıtımı pek yapılmayan bir üründü. İyi olmuş emeğine sağlık! Ben bu lip balmın SPF koruması olup olmadığını öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler...

Tannesi dedi ki...

ben bayılıyorum bu lip balma! Nemlendirmesi, kokusu harika! Ve gariptir ki, bende tamamen mat duruyor bu ürün. Parlak durmasına ilişkin yorumlara şaşırdım acaba yapısı mı değişti ben aldıktan sonra? o.O

Z. Aysegul dedi ki...

SPF korumasi icermiyor malesef :) Gratislerde satilan lypsl balm spf iceriyor mesela tavsiye ederim :)

Z. Aysegul dedi ki...

Oyle cok parlak durmuyor canim bende de, bikac kat uygulayinca hafif parliyor o kadar :) sanmiyorum yapisinin degistigini

Adsız dedi ki...

acaba bu lip balmı nereden alabiliriz lütfen cevaplarmısın??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages