21 Ocak 2013 Pazartesi

NUXE Masque Doux Aromatique aux 3 Roses/NUxe Uc Gullu Aromatik Kil Maskesi

Yorucu bir Pazartesi gununun ardindan herkese merhaba.
Dun Nuxe'tan bir urun tanitacagimi Twitter hesabimdan duyurmustum :) 

Buarada beni hala Twitter'dan takibe almamis olanlar icin adresim: twitter.com/muabookblog

Nuxe'un 3 gul iceren arindirici maskesi tum cilt tipleri icin uygun.
Kendisi benim favori maskem.Klasik kil maskeleri gibi ciltte kurumuyor ve yumusacik bir yapisi var sanki nem maskesiymis gibi.Iceriginde 9 esansiyel yag, uc gul ozleri (beyaz, kirmizi ve siyah) ve greyfurt var.Bu icerigi sayesinde cildi kurutmadan, germeden nazikce arindirip ayni zamanda nemlendirip besliyor.Bu yonuyle 'unique' bir urun benim icin kendisi yani kendine has bir yapisi var..Oldukca orjinal.

Bu urunun tanitiminda soyle denmis;

Esansiyel yaglar ve kil ile desteklenmis formulu, cildinizi arindirir, saflastirir ve yeniler.Bu guzellik urunu her yastan tum cilt tiplerine uygundur.Ozellikle yagli karma ve belirgin gozenekleri olan ciltler icin onerilir.Cilt tazelik ve safligini yeniden kazanir.Gozenekler sikilasir.Kurumayan yapisi sayesinde hassasiyete neden olmaz.



Bu urunu uygulayip 15 dakika bekledikten sonra cildinizi duruluyorsunuz.Ben haftada 1 kere uygulamayi tercih ediyorum.Hem tazelenmis ve arinmis hem de nemlenmis bir cilt birakiyor durulandiktan sonra.Kokusunu da seviyorum, icinde parfum bulunmamasina ragmen icerigindeki dogal ozlerden dolayi bitkisel ama guzel bir kokusu var.

Nuxe, bu urunun hava almayi engellemeyen bir formulu oldugunu soyluyor, bana kalirsa gercekten de oyle kesinlikle maske yuzumdeyken rahatsiz olmuyorum (genellikle yuzde kuruyan maskelerden rahatsiz olurum).

Bu urunu uyguladiktan sonra nemlendirici surmeye gerek bile duymuyorum cunku yumusacik birakiyor.Gozeneklerim ustunde cok bir kucultucu etkisini goremedim ama zaten benim icin gozenekleri yok etme vaadi bir efsane oldugundan oyle bir beklentim yoktu ancak gozeneklerimi gayet iyi temizlediginden eminim :)

Genellikle onceden kullandigim kil maskeleri cildimde kalip gibi olur ve kururdu/taslasirdi.Bu maske kurumadigi icin ve ayni zamanda nemlendirdigi icin hassas ciltler icin de uygun diye dusunuyorum ama elbette almadan once denemekte fayda var :)

Ambalaji cok sik, zaten genel olarak Nuxe urunlerinin ambalajlarini begeniyorum.

Nuxe urunleri iceriklerinde bitkisel ozler kullanan bir Fransiz markasi ve urunlerinde paraben bulunmuyor.


Inatci etiketi cikartmaya ugrasirken hirpalamisim biraz kartonu, kusura bakmayin :)

Ayrica bu urunde mineral yag, hayvansal madde, renklendirici bulunmuyor.Ambalajinda komedojenik olmadigi belirtilmis.Paraben olmadigi da su sekilde soylenmis: 'Yeni Nuxe koruyucu sistemi sayesinde paraben ve fenoksietanol icermez.'

Kisacasi, hem cildimi arindirsin ve nemlendirsin hem de guzel bir icerige sahip olsun diye bir kil maskesi arayisindaysaniz aradiginiz maske bu olabilir :)

Urunun fiyati 70 tl.Nuxe markasi sadece yetkili eczanelerde satiliyor ayni zamanda online eczane satis sitelerinden de edinebilirsiniz.

Buradan Nuxe makyaj temizleme suyu yorumlarima bakabilirsiniz :)

Iyi geceler :)))

2 yorum:

Unknown dedi ki...

bugün aklıma geldi bu maske tam hatırlayamadım ne olduğunu da. çok iyi oldu bu yazıyı yazman :) ilerleyen zamanlarda muhakkak deneyeceğim. :)

Z. Aysegul dedi ki...

Mutlaka denemelisin canim bence de :)) yardimci olabildiysem ne mutlu bana ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages