17 Ocak 2013 Perşembe

The Body Shop Chocomania Serisi

 The Body Shop Chocomania serisini gecen yil sevgililer gununde cikarmisti.Cikolatayla ilgili olan her seye bayildigim icin hemen gidip sabunu haricinde her urununu mini seti halinde almistim, bununla da yetinmeyip indirimden faydalanip scrub ve butter'in tam boyunu da satin almistim.




Lip butter ve ve dus jeli setin icinden cikmisti.
Tek tek yorumlarima gecicek olursak;


Chocomania Body Butter:Ilk kokladigimda kokusuna bayilmistim ancak sonradan tek kelimeyle nefret ettim ve elimde bir kucuk iki tam boy butter kalmis oldu..Kokusu bence daha cok erkeklere yonelik ve suruldukten sonra cikolatayla alakasizlasiyor, agir ve maskulen bir kokuya donusuyor ve malesef ki kalici bir koku; 48 saat nem vaad ediyor, evet gercekten de uzun sureli nemlendirme ozelligi var ancak ben yapisini begenmedim, surunce yagli (greasy) bir his birakiyor ve kolay emilmiyor malesef ayrica yapisi bana cok 'sentetik' geldi, niye bir hevesle iki tane aldim bilmiyorum ama memnun kaldigim bir urun olmadi..Ayaklarim icin kullanarak bitirmeye calisacagim.


Chocomania Body Scrub:Iste bu, serinin favori urunu benim icin!Kalpli kutunun icindeki minik boyunu bitirdim, bunu da yariladim; bitince kesinlikle yeniden alacagim, butterinin aksine buram buram cikolata kokuyor, tanecikleri sert ve yogun bu ozelligi sayesinde de etkili bir peeling sagliyor; ben TBS'nin peeling eldivenleriyle uyguluyorum.Butun banyo cikolata kokuyor ve uyguladiktan sonra duruladiginizda da vucudunuzu yumusacik birakiyor.Benim vazgecemeyecegim bir scrub oldu :))


Chocomania Lip Butter:Bu dudak kreminden tek kelimeyle nefret ettim, body butter en azindan nemlendirirken bu dudaklarimi sadece surdugum zaman yumusatiyor, ve dudakta kalip gibi bir his veriyor hemen cikarmak istiyorum.Etkisi, dudaklarinizdan gittikten sonra hemen geciyor yani surdugunuz zamanda kisa sureli bir yumusaklik veriyor ama sonrasinda nemlendirmiyor yine eski haline donuyor dudaklariniz.Bununla beraber asil nefret etme sebebim durduk yere kurumasi oldu, bilmiyorum fotograftan anlasiliyor mu? Yer yer kurudu benimki gayet olmasi gereken sicaklikta muhafaza etmeme ragmen..Bir de ben surunce kokusunu cikolatadan cok oyun hamuruna benzettim..

Chocomania Dus Jeli:Bendeki minik boyu.Birkac kez kullandim sonra durdu oyle bir kosede.Kokusu guzel, kopurmesi ve temizlemesi de iyi ancak kokusu hic kalici degil banyodan sonra kokusundan iz kalmadi bende..Bu yuzden tam boyunu almak isteyecegim bir urun degil benim icin..

Bu serinin bir de kalp seklinde sabunlari var, tekli buyuk boy ve paket halinde kucuk boylari satiliyor.

Almadan once mutlaka ozellikle body butter'i deneyin derim, kokusundan hoslanmayabilirsiniz; benim gibi maskulen bulanlar oldugu gibi cok sevenler de var :)

Sevgiler :) 

6 yorum:

ChicScience dedi ki...

LOL Boddy Buttera ilk baktigimda sanki yemissin gibi gorundu. :)Lip butter pek basarili degil bende begenmedim. Zaten iyi bir dudak urunu arayisim suruyor. Sevgiler :)

Z. Aysegul dedi ki...

:D butterlari kisim kisim bitiriyorum hep nedense :) iyi dudak urunu olarak burts bees ya da tbs kenevirli tavsiye ederim ;)

★nasli_ dedi ki...

Nasııııııııııııl kıskandım anlatamam! Çikolata delisi olup,TBS'nin yaşadığım şehirde olmamasını şanssızlığa mı yoksa kadere mi yormam gerek? oturup ağlayabilirim!

Z. Aysegul dedi ki...

Ben de aynen bir cikolata delisiyimm bu yuzden bu seri cikar cikmaz almistim bunlari :))) scrub haric digerleri hayal kirikligina ugratti ama

kitten dedi ki...

ben de dus jelini kullanmistim, fazla kopurmuyor gibiydi bir de dusta harika koksa da kokusu kalmayinca tekrar almadim ama fena bir seri degil bu :)

Z. Aysegul dedi ki...

Dus jeli lif sayesinde iyi kopurmus olabilir bende, evet bende de kokusu kalici olmadi malesef. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages