5 Temmuz 2013 Cuma

MAKEUP FOREVER AQUA CREAM COLORS #13 #17 REVIEW & SWATCHES!

Herkese merhaba!
MUFE Aqua Cream Colorlardan en sevdigim iki renk yani murdum ve sampanya renklerini sectim.Ancak o kadar cok begendim ki en kisa zamanda diger renklerinden de istiyorum!

Bu urunler renklerine gore far, allik veya ruj olarak kullanilabiliyor.
Yapilari MAC Paint Pot ve Maybelline Colour Tattoolardan cok daha kremsi ve daha opak.



Kaliciliklari muhtesem! Benim kullandigim en kaliteli farlar kesinlikle.Ambalajlari cam degil plastik.Hazir plastik demisken urunlerde yogun bir sekilde plastik kokusu var ancak nasil olsa uyguladiktan sonra duymadigimiz icin bence sorun degil.Urunlerin her biri 6 gram ve adindan da anlayabileceginiz uzere waterproof ozellikteler, gercekten de gun boyunca kalicilar.






#13 numara muhtesem bir sampanya rengi.Rengini gayet guzel veriyor, MAC Bare Study gibi parca parca durmuyor, oldukca kremsi ve kalici.Gozlere cok guzel aydinlik veriyor.



#17 numara ise sahane bir murdum rengi!Fotograflarda daha cok kirmizimsi ve sanki 'Cranberry' rengi gibi cikmis ama aslinda tam bir murdum.Bunun opakligi #13'e gore cok daha iyi ve bu da oldukca kremsi, uygulamasi kolay.Ozellikle gece makyajlarinda baz olarak ya da tek basina mukemmel duracagini dusunuyorum.



Renkleri dogru gostermek adina birden fazla swatch ekledim, mesela ustteki fotografta #17 daha kirmizimsi gibi gorunuyor.



Isikli ortamdan dolayi #17 biraz daha kirmizimsi gorunse de ne kadar pigmentli oldugunu swatchtan gorebilirsiniz.

Her iki urun de mikro simler iceriyor, gozlere disko topu gibi olmayan hos bir isilti veriyor.

Her ikisinden de cok cok memnun kaldim.Diger renkleri de almak istiyorum!Ozellikle bir tane mat kirmizi renk var, hem ruj hem allik olarak kullanilabiliyor, ilk hedefim bu olacak. :)

Hem tek basina harika duran bu renkleri baz amacli kullanmak icin de alabilirsiniz.

Fiyatlari 60 civari diye hatirliyorum, Sephoralarda ve MUFE magazalarinda bulabilirsiniz, buarada Bagdat Caddesi'ne MUFE magazasi aciliyormus, duyunca cok mutlu oldum. :)

Umarim hosunuza giden bir yazi olmustur, sevgiler <3

Bloglovin'den takip etmek için tıklayınız.

5 yorum:

sherfinka dedi ki...

tek kelimeyle harikalar pigmentasyonlarına ve ışıltılarına bayıldım bende alıyim mutlaka (: eline sağlık yine harika bir yazı :*

Z. Aysegul dedi ki...

Begendigine cok sevindim tesekkurler canim opuyorum :* :)

Meri dedi ki...

Bayıldım şampanya rengine hatta aşık oldum <3

Z. Aysegul dedi ki...

Ayni duygulari paylasiyoruz desem :)

beautiful and sweets dedi ki...

Ben de maalesef kokularindan cok rahatsizim. Beyaz rengi var bende ve kullanamiyrm kokuya tahammul edemedigim icin yapisi da biraz fazla yogun benimkinin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages