3 Temmuz 2013 Çarşamba

REAL TECHNIQUES STIPPLING BRUSH REVIEW

Herkese merhaba!
Bugun size favori fircalarimdan olan Real Techniques Stippling Brush'i tanitmak istedim.Bu yazi icin gec kaldigimin farkindayim, hemen sonra sirada Expert Face Brush da gelecek. :)




Pixiwoo youtube gurularindan Samantha Chapman'in hazirladigi Real Techniques fircalardan Expert Face ve Stippling Brush'i Cloud10beauty'den siparis vermistim.Sorunsuz bir sekilde 6 gun sonra elime ulasti.Stippling Brush, MAC 187 ve 130 fircalarin arasinda bir buyuklukte.Bu sayede hem fondoten hem krem allik hem pudra yani hemen hemen her sey icin uygulama yapabiliyorsunuz.


Sapinin kalin olmasini ve ucundaki uygulama esnasinda elin rahatligini saglayan plastik yeri cok sevdim.Bu sayede fircalari dik bir sekilde aynanizin onune koyabiliyorsunuz.


Killari sentetik ve asiri yumusak olmamakla birlikte sert de degil, yuzunuzu cizmiyor.Her turlu uygulamali rahatlikla yapabiliyorsunuz.Ben fondotenimi Expert Face Brush ile uygulamayi tercih ettigim icin bu fircayi daha cok pudra allik ve krem allik surmek icin kullaniyorum.Ozellikle krem allikta harika is cikariyor!


Ozellikle yogun yapili fondotenleri uygulamak icin bire bir diye dusunuyorum.Bendeki Inglot 27TG fircanin coktan pabucu dama atildi bile! :)

Bu fircayi Cloud10beauty adresinden 13.50€'ya satin alabilirsiniz.

Sevgiler <3

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan canım en kısa zamanda ben de sipariş vereceğim:)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkur ederim canim :*

Yelda dedi ki...

Ben de yeni aldım bu fırçayı ama kullanmaya fırsatım olmadı. Diğer rt fırçaları çok sevdim, bunu da çok seveceğime eminim. Sen de güle güle kullan canım:)

Z. Aysegul dedi ki...

Tesekkurler canim bence de cok seveceksin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages