29 Temmuz 2013 Pazartesi

RIMMEL LONDON KATE MOSS MATTE LIPTSICK in 110 REVIEW & SWATCHES



Herkese merhaba!
Bugünkü yazımda yaz mevsimine çok yakışan bir kırmızı rujdan bahsedeceğim sizlere. :)






Rimmel Kate Moss serisinin rujlarından 110 numara içinde hafif nar çiçeği rengi barındıran bir kırmızı.Rengini coral-red olarak tanımlayabilirim sanırım.Dudakta da 'true red' değil de daha çok içinde turunculuk ve biraz da pembelik barındıran bir kırmızı olarak duruyor.Ben özellikle yaz mevsiminde kullanmayı çok seviyorum.Dudakları tam anlamiyla patlatıyor!Ayrıca rengi sarı alt tonlu olduğu için kullanımı rahat bir renk.


Yapısı mat olarak tanımlanmıs ancak bana kalırsa semi-matte bir yapısı var.Dudakları kurutmuyor ve parça parça durmuyor.Aslında sürümü zor olmamasına rağmen ben The Body Shop ruj fırçamla uygulamayı seviyorum.Hafif bir kokusu var, tadı yok. :)


Bu swatchta ışığın yoğun olmasından dolayı rengi daha açık çıkmış.Çok çok hafif uygulandığında dudakta bunun gibi daha az yoğun renk elde etmek mümkün.


Bu swatchta ise renk daha doğru çıkmış.Swatchlar sizi yanıltmasın, dudaklarda coral bir renkten ziyade kırmızı duruyor. :)

Mat yapılı ama dudakları kurutmayan bir ruj arayışındaysanız gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Yalnız yine de altına lip balm sürmekte fayda var diye düşünüyorum.Bu benim için tam bir yaz ruju.Herkese yakışacak bir renk diye düşünüyorum ancak bronz tende ayrı bir güzel duracaktır. :)

Fiyatı 10-15 tl arası olması lazım.Rimmel ürünlerini Watsons mağazalarından bulabilirsiniz.

3 yorum:

Merve Çelik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Merve Çelik dedi ki...

Küçük bir beyin trafiği yaşadım kusura bakma yorumumu tekrar yazıyorum :D:D:D
Bana yakısmıyor bu tonlar malesef :/
yada yakışıyorda ben beğenmiyorum nedense .Bilemedim :D

Z. Aysegul dedi ki...

Rica ederim :) cok cok guzel bir renk bu, bir sans vermelisin derim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages